Neler Yeni

Xbox series x vs ps 5

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
sadece yarış oyunları var can sıkıyo biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

fakat güzel oyununu yok
Güzel oyun yok derken. Zaten normal oyunlar çıkıyor ayrıca farklı tarz oyunlar da var microsoft flight simulator gibi. Hem bir sürü stüdyo aldılar bir kaç seneye neler olur.

Executor1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Anıl Sunal
PS5 daha iyi olur hocam, özel oyunları cidden inanılmaz güzel
kesinlikle katılıyorum ilk konsol deneyimim olucağından dolayı kararsız kaldım fakat seçimim ps 5 olucak gibi

Güzel oyun yok derken. Zaten normal oyunlar çıkıyor ayrıca farklı tarz oyunlar da var microsoft flight simulator gibi. Hem bir sürü stüdyo aldılar bir kaç seneye neler olur.
xbox oyunları pc dede var

_FetvacI

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Fetva
Ya ps5 iyi de Türk vatandaşı için alınması sıkıntılı. Zaten her exclusıve oyunu da begeneceksin diye bi olay yok. Ayrıca Xboxların da süper exclusiveleri var.

Executor1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Anıl Sunal
Ya ps5 iyi de Türk vatandaşı için alınması sıkıntılı. Zaten her exclusıve oyunu da begeneceksin diye bi olay yok. Ayrıca Xboxların da süper exclusiveleri var.
daha taze 1 yıla ne olucağı belli olmaz oyun fiyatları belki 200 tl olucak bilinmez en kötü biraz zorlanıcaz

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
kesinlikle katılıyorum ilk konsol deneyimim olucağından dolayı kararsız kaldım fakat seçimim ps 5 olucak gibi

xbox oyunları pc dede var
Bunun ne önemi var. Şimdi iyi bir pcin varsa varmı bilmiyorum. Yoksa bunun önemi yokki isterse 30 platforma çıksın neden kendi platformuma özel isteyeyim. Ayrıca PS özel oyunlarıda yavaştan pcye geliyor.

_FetvacI

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Fetva
daha taze 1 yıla ne olucağı belli olmaz oyun fiyatları belki 200 TL olucak bilinmez en kötü biraz zorlanıcaz
Orası de öyle ama bir oyuna o kadar para verirken de insanin içi sızlar. Xbox ne güzel gamepass koydu.

Executor1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Anıl Sunal
çok mantıklı geldi
reis o kadar para verip cihazı alıyorsan oyunlarıda alırsın ya. :D ama dersen ki maddi durumum kötü alamam git güzel bi ps4 pro al. Artan parayada bir sürü oyun alırsın. Evinde 4k tv de varsa keyfine bak.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Her türlü PS5.
Hem PS4’ün efsane exclusive oyunlarını hem de PS5’e çıkacak olan exclusive oyunları oynayabileceksin.
XBOX’ın exclusive oyunu çok az. Geri kalan oyunlar ise zaten PC’de de var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,271
Üyeler
161,977
Son üye
romenox00
Top Bottom