Xbox Setup İndiremiyorum

AdomSegat

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,777
Xbox Setup İçin Arkadaşlar Siteye Girdim Direk Oturum Açıp girdim Zaten bir kaç ay önce Almıştım EA oyunlar eklenmeden önce
Şimdi EA PASS Yani Ea Play eklendi yeni güzel oyunlar Ve Bethasda var Konuya Geliyorum Alayım dedim Setup'unu indirdim Sıra geldi kurmaya Xbox İnstaller Koşullarını Kabul Etme var
Okudum ve Kabul ediyorum dedim Yükle Dedim ancak Yükleme barı bir yerden sonra İnmiyor
Şundan Şüpheliyim https://www.youtube.com/channel/UCiUsCRw_cxsod_ZQ-ebDxTQ bu adamın W10 Pro SüperLitse SE Modelini Kullanmıyorum Bu İşletim sistemi gereksiz sistemleri Kapar ve Daha AZ Ram ve Cpu tüketiyor acaba gereksizleri kapayım derken xbox damı öyle oldu Kendi Menü Sayfası var
Ghoost TOOLBOX Diye

Ekran Alıntısı.PNG
burdan 23 Ü seçiyorum ve İndir diyorum 8.27 MB de kalıyor Yardım Please
Post automatically merged:

Bilen Yokmu

Hocam 3 kere okudum fakat gerçekten anlamadım. Siz modifiye edilmiş bir windows mu kullanıyorsunuz? Eğer öyleyse sizin düşüncenizce bu modifiye edilmiş windows xbox u yüklemenize engel mi oluyor?

Xbox Setup İçin Arkadaşlar Siteye Girdim Direk Oturum Açıp girdim Zaten bir kaç ay önce Almıştım EA oyunlar eklenmeden önce
Şimdi EA PASS Yani Ea Play eklendi yeni güzel oyunlar Ve Bethasda var Konuya Geliyorum Alayım dedim Setup'unu indirdim Sıra geldi kurmaya Xbox İnstaller Koşullarını Kabul Etme var
Okudum ve Kabul ediyorum dedim Yükle Dedim ancak Yükleme barı bir yerden sonra İnmiyor
Şundan Şüpheliyim https://www.youtube.com/channel/UCiUsCRw_cxsod_ZQ-ebDxTQ bu adamın W10 Pro SüperLitse SE Modelini Kullanmıyorum Bu İşletim sistemi gereksiz sistemleri Kapar ve Daha AZ Ram ve Cpu tüketiyor acaba gereksizleri kapayım derken xbox damı öyle oldu Kendi Menü Sayfası var
Ghoost TOOLBOX Diye

Alıntıyı görüntüleburdan 23 Ü seçiyorum ve İndir diyorum 8.27 MB de kalıyor Yardım Please

Bilen Yokmu
Hocam eğer Windows 10'un Lite SuperLite gibi sürümlerini kullanıyorsanız ondandır çünkü çoğu işlevi kapatıyor aynen anlatığınız gibi daha az cpu ve ram kullanımı için :/

Hocam 3 kere okudum fakat gerçekten anlamadım. Siz modifiye edilmiş bir windows mu kullanıyorsunuz? Eğer öyleyse sizin düşüncenizce bu modifiye edilmiş windows xbox u yüklemenize engel mi oluyor?
Nasıl Anlamadınız ?
Evet Modifiyeli Windows 10 Sürümü
SüperLite SE Pro+Not Def
Gereksiz Hizmetleri Kapatayım Derken XBOX'u Komple Kapatmış olabilirmi
Bence Açıklyacı Yazdım şuan

Hocam eğer Windows 10'un Lite SuperLite gibi sürümlerini kullanıyorsanız ondandır çünkü çoğu işlevi kapatıyor aynen anlatığınız gibi daha az cpu ve ram kullanımı için :/
Hmm Nasıl Eklerim

Adam Çoğu Hizmeti Kapattığı İçin Şöyle bir uygulama var
Ekran Alıntısı.PNG
ve Bunun İçinde
Ghoost TOOLBOX Diye

Alıntıyı görüntüleburdan 23 Ü seçiyorum ve İndir diyorum 8.27 MB de kalıyor Yardım Please

Bilen Yokmu
burdaki attığım gibi uygulamalar var burdan 23 ü seçip indirsem diyorum o zamanda 8.27 mb de takılıyor

Nasıl Anlamadınız ?
SüperLite SE Pro+Not Def

Hmm Nasıl Eklerim
Bu biraz zor sizin yerinizde olsam sıfırdan Windows 10 kurarım en temizi ve en mantıklı çözüm bu olarak gözüküyor

Bu biraz zor sizin yerinizde olsam sıfırdan Windows 10 kurarım en temizi ve en mantıklı çözüm bu olarak gözüküyor
Ama Valorant Oynuyorum ve Böyle Frame Drop Yemiyorum O yüzden

Nasıl Anlamadınız ?
SüperLite SE Pro+Not Def

Hmm Nasıl Eklerim

Adam Çoğu Hizmeti Kapattığı İçin Şöyle bir uygulama var Alıntıyı görüntüleve Bunun İçinde

burdaki attığım gibi uygulamalar var burdan 23 ü seçip indirsem diyorum o zamanda 8.27 mb de takılıyor
Hizmetleri el ile açamıyor musunuz? Eğer açabilirseniz sorununuzun çözüleceğini düşünüyorum.

Hizmetleri el ile açamıyor musunuz? Eğer açabilirseniz sorununuzun çözüleceğini düşünüyorum.
Nasıl Yapıcam Hizmetlerde Etkinleştircemde Öyle denedim

Dostum windows'a xbox mı indiriyorsun o.O2 nasıl oluyor bu ?

Ama Valorant Oynuyorum ve Böyle Frame Drop Yemiyorum O yüzden
Hocam şöyle yapın Temiz Win10 Home kurun (home indirin çünkü daha az gereksiz şey var pro dobdolu) sonra üstüne ayar falan çekersin xbox hariç diğer gereksiz işlevleri kapatır temiz kullanırsın

Hocam şöyle yapın Temiz Win10 Home kurun (home indirin çünkü daha az gereksiz şey var pro dobdolu) sonra üstüne ayar falan çekersin xbox hariç diğer gereksiz işlevleri kapatır temiz kullanırsın
Yok Zaten Home Kullanıyordum Önceden xd

Arama yerine MSCONFİG yaz ve enterle sonra karşına bi sekme gelecek oradan da xbox servisini ara (yada xboxla bağlantılı olan bir servisi bul) ve tikle

Ondan önce microsoft store and xbox console companion ,Microsoft Connect ve Xbox Game Barı yüklemeyi denediniz mi? Belki bir faydası olur. Çünkü microsoft store yüzünden xbox kullanırken sorun yaşıyordum. Sorduğun soruya gelirsek çalıştıra services.msc yazıp hizmetlere erişebilirsin. Oradan hangilerini tam anlamıyla açman gerektiğini bilmiyorum. Fakat kullandığın windows sürümünde kısıtlı olabilir. Buna benzer bir olayı bir hizmeti çalıştırarak halletmiştim.

Geri