harrykewell
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- Harry kewell
bluetooth ve wirelles arasında çok fark var mı,yani bi de wirelles adaptörüne masraf yapmayı gerektircek kadar iyi mi ,tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok sevinirimAyyyyy kızlarrr acil herkes işini bırakıp benim yeni geympediiimeee baksıın çok minnnoooş ay aşko ısırasım geliyoo.
Saka bi yana uzun süredir 9.nesil beyaz bi xbox gamepad kullanıyorum tecrübelerim,
diğer gamepadlere nazaran titreşim olarak kaliteli ve tutuş olarak daha rahat arkası tırtıklı olduğu için el terlediği zaman rahatsız etmiyor. Bu nesilde type-c kullandığı için bozulmaması için güven veriyor bluetooth ile kullandığınızda gecikme olmuyor, drifting veya ölü bölgeye rastlamadım tuşlar çift tiklamiyor, Bluetooth ile bütün fonksiyonları kullanılmıyor kablo ile veya Wireless ile cihaza bağlarsanız jag girişini ve bikac özellik daha kullanabiliyorsunuz, içinden pil çıkmıyor. Pilsiz kablo ile kullanabiliyorsunuz. Ben 50-60 liraya 6 tane pil aldım bi aydır ilk set hala bitmedi uğraşmam diyorsanız yeniden doldurulabilir pil ile pil dolum şarj makinesi almanız lazım.