Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller 9. Nesil (Pembe) - 1343TL

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,537
İsim
yusuf ecer
Beyaz gamepad var bende. Mavi rengini beğendim. Fotoğraf atabilir misiniz? Bir de kaç günde geldi? Sizce iyi mi?
2gün oldu hocam sipariş edeli, geldiğinde görsel atarım isterseniz

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,537
İsim
yusuf ecer
Dualsense teknoloji olarak kat kat iyi ama hem daha kırılgan hem de ergonomik değil.
dual sense pcde tam bi işkence, dualsenseten geçtim ben sorunlarından artık sıkıldığım için

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Nebi Okumuş
Merak edip sorunun çözümünü arattım. Denedim bende kolu güncelledi. Öncelikle windows updateleri yapın diyorlar. Bir tane update varmış onu yaptım. Pc yi yeniden başlattım sonrasında. Windows mağazası ile ilgili sorunları bul kısmını çalıştırdım. Sonra gitti mağazadan uygulamaları güncelleştirdim. Sonra uygulamayı açıp kolu güncelleştirdim. Hatta şöyle basit bir video da var.
W11 en güncel sürümdeyim. Bende herhangi bir değişiklik yok. Acaba kapattığım bazı hizmetler mi engelliyor bu konuda hiç fikrim yok. Teşekkür ederim bilgilerin için hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2gün oldu hocam sipariş edeli, geldiğinde görsel atarım isterseniz
Kullanım rahatlığı açısından bir faydası oluyor mu acaba ? Yorumlarını bekliyorum hocam.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,537
İsim
yusuf ecer
W11 en güncel sürümdeyim. Bende herhangi bir değişiklik yok. Acaba kapattığım bazı hizmetler mi engelliyor bu konuda hiç fikrim yok. Teşekkür ederim bilgilerin için hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanım rahatlığı açısından bir faydası oluyor mu acaba ? Yorumlarını bekliyorum hocam.
silikon kılıftan bahsediyorsanız henüz gelmedi ama ürünü koruma konusunda başarılı olacaktır en kötü 40tl zaten, gamepadi sorucak olursanız bana baya rahat geldi sadece biraz ağır ama premiumluğunu hissediyorsunuz

Cihangir

80+ Gold
Linke tıkla hesabına giriş yap. Sağ üstte cihazınızı kayıt edin yazıyor. Oraya tıkla seri numarasını gir kayıt et.

ben 2. el almıştım seri numara silinmiş nasıl bulabilirim. herhangi bir uygulama yokmu bağlayınca seri numarası gözükmesi için

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
YILDIRIM
Almanya olunca taksit seçeneği yok sanırım

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Ayyyyy kızlarrr acil herkes işini bırakıp benim yeni geympediiimeee baksıın çok minnnoooş ay aşko ısırasım geliyoo.

Saka bi yana uzun süredir 9.nesil beyaz bi xbox gamepad kullanıyorum tecrübelerim,
diğer gamepadlere nazaran titreşim olarak kaliteli ve tutuş olarak daha rahat arkası tırtıklı olduğu için el terlediği zaman rahatsız etmiyor. Bu nesilde type-c kullandığı için bozulmaması için güven veriyor bluetooth ile kullandığınızda gecikme olmuyor, drifting veya ölü bölgeye rastlamadım tuşlar çift tiklamiyor, Bluetooth ile bütün fonksiyonları kullanılmıyor kablo ile veya Wireless ile cihaza bağlarsanız jag girişini ve bikac özellik daha kullanabiliyorsunuz, içinden pil çıkmıyor. Pilsiz kablo ile kullanabiliyorsunuz. Ben 50-60 liraya 6 tane pil aldım bi aydır ilk set hala bitmedi uğraşmam diyorsanız yeniden doldurulabilir pil ile pil dolum şarj makinesi almanız lazım.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,537
İsim
yusuf ecer
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,308