❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller 9. Nesil (Pembe) - 1343TL

Xbox donatılarından gamepadi güncelleyemiyorum %0 da takılı kalıyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu ? Nasıl çözülebilir yani çok gerekli
mi bilmiyorum ama güncellemek istedim.
Sizin sorun arada kaynamış gitmiş ne yaptınız güncelleyebildiniz mi? Bu sorunu yaşayanlar genelde kablolu bağlanarak çözmüş sorunu.

Arkadaşlar bir kaç gündür almayı düşünüyorum ancak herhangi bir problem olursa yurtdışı cihazı diye değişim ve garantide sıkıntı olur gibime geliyor ürün yorumunda bir arkadaşta drift çıkmış değişim veya garanti kabul etmemişler sanırsam varmı bilgisi olan

Bi aralar kutunun içinden 1 haftalık veya 1 aylık xbox gamepass çıkıyordu halen böyle bir durum var mı ?

Amazon Almanya olduğu için Türkiye garantisi 1 yıl olmuyor mu

Arkadaşlar bir kaç gündür almayı düşünüyorum ancak herhangi bir problem olursa yurtdışı cihazı diye değişim ve garantide sıkıntı olur gibime geliyor ürün yorumunda bir arkadaşta drift çıkmış değişim veya garanti kabul etmemişler sanırsam varmı bilgisi olan
Yurtdışıda alsan garanti satıcıdan bağımsız. Microsoft global garanti var. kol gelince microsofta kayıt ediyorsun. Garantin başlıyor.

Geri