Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller 9. Nesil (Pembe) - 1343TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Xbox donatılarından gamepadi güncelleyemiyorum %0 da takılı kalıyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu ? Nasıl çözülebilir yani çok gerekli
mi bilmiyorum ama güncellemek istedim.
Sizin sorun arada kaynamış gitmiş ne yaptınız güncelleyebildiniz mi? Bu sorunu yaşayanlar genelde kablolu bağlanarak çözmüş sorunu.

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
Renk çok güzel bu arada şaka mı bu forum mlsf

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Aziz
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ferhat Ödemiş
Arkadaşlar bir kaç gündür almayı düşünüyorum ancak herhangi bir problem olursa yurtdışı cihazı diye değişim ve garantide sıkıntı olur gibime geliyor ürün yorumunda bir arkadaşta drift çıkmış değişim veya garanti kabul etmemişler sanırsam varmı bilgisi olan

Cihangir

80+ Gold

Ceg26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammed Bilici
Bi aralar kutunun içinden 1 haftalık veya 1 aylık xbox gamepass çıkıyordu halen böyle bir durum var mı ?

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Erdem çay
Amazon Almanya olduğu için Türkiye garantisi 1 yıl olmuyor mu

Arkadaşlar bir kaç gündür almayı düşünüyorum ancak herhangi bir problem olursa yurtdışı cihazı diye değişim ve garantide sıkıntı olur gibime geliyor ürün yorumunda bir arkadaşta drift çıkmış değişim veya garanti kabul etmemişler sanırsam varmı bilgisi olan
Yurtdışıda alsan garanti satıcıdan bağımsız. Microsoft global garanti var. kol gelince microsofta kayıt ediyorsun. Garantin başlıyor.

Top Bottom