❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller 9. Nesil (Pembe) - 1343TL

F310'dan geçmeye değer mi Fifa 23 için çok aktif oynamıyorum.

Sizin sorun arada kaynamış gitmiş ne yaptınız güncelleyebildiniz mi? Bu sorunu yaşayanlar genelde kablolu bağlanarak çözmüş sorunu.
Maalesef hocam zaten kablo ile kullanıyorum. Güncellemeyi de kablolu olarak denedim. Doğal olarak 15-20 dk kadar beklediğim de oldu ama güncelleme yapamıyorum.

Maalesef hocam zaten kablo ile kullanıyorum. Güncellemeyi de kablolu olarak denedim. Doğal olarak 15-20 dk kadar beklediğim de oldu ama güncelleme yapamıyorum.
Merak edip sorunun çözümünü arattım. Denedim bende kolu güncelledi. Öncelikle windows updateleri yapın diyorlar. Bir tane update varmış onu yaptım. Pc yi yeniden başlattım sonrasında. Windows mağazası ile ilgili sorunları bul kısmını çalıştırdım. Sonra gitti mağazadan uygulamaları güncelleştirdim. Sonra uygulamayı açıp kolu güncelleştirdim. Hatta şöyle basit bir video da var.

30tlye aldım ilk sipariş indiirmiyle kargo vergi dahil
Post automatically merged:

Ya inşallah bende alabilirim cumartesi param geliyor bitmez inşallah rengi de çok hoş
ben pembe diye şüphe duymuştum siyah kılıf sipariş etmiştim şimdi hoşuma gitti gelince :D

30tlye aldım ilk sipariş indiirmiyle kargo vergi dahil
Post automatically merged:

ben pembe diye şüphe duymuştum siyah kılıf sipariş etmiştim şimdi hoşuma gitti gelince :D
Beyaz gamepad var bende. Mavi rengini beğendim. Fotoğraf atabilir misiniz? Bir de kaç günde geldi? Sizce iyi mi?

Geri