Bütçe varsa kesinlikle değer. Arada muazzam bir fark var.F310'dan geçmeye değer mi Fifa 23 için çok aktif oynamıyorum.
herhangi bir arıza durumunda nasıl yardımcı oluyorlar?Yurtdışıda alsan garanti satıcıdan bağımsız. Microsoft global garanti var. kol gelince microsofta kayıt ediyorsun. Garantin başlıyor.
Bütçe varda bilemedim ya çok güzel görünüyor renge hasta oldumBütçe varsa kesinlikle değer. Arada muazzam bir fark var.
tabikide değer xbox çok iyiF310'dan geçmeye değer mi Fifa 23 için çok aktif oynamıyorum.
Şarj mantığı yok. Pil veya kablo ile kullanıyorsunuz.Şarjı ne kadar gidiyor?
Maalesef hocam zaten kablo ile kullanıyorum. Güncellemeyi de kablolu olarak denedim. Doğal olarak 15-20 dk kadar beklediğim de oldu ama güncelleme yapamıyorum.Sizin sorun arada kaynamış gitmiş ne yaptınız güncelleyebildiniz mi? Bu sorunu yaşayanlar genelde kablolu bağlanarak çözmüş sorunu.
Merak edip sorunun çözümünü arattım. Denedim bende kolu güncelledi. Öncelikle windows updateleri yapın diyorlar. Bir tane update varmış onu yaptım. Pc yi yeniden başlattım sonrasında. Windows mağazası ile ilgili sorunları bul kısmını çalıştırdım. Sonra gitti mağazadan uygulamaları güncelleştirdim. Sonra uygulamayı açıp kolu güncelleştirdim. Hatta şöyle basit bir video da var.Maalesef hocam zaten kablo ile kullanıyorum. Güncellemeyi de kablolu olarak denedim. Doğal olarak 15-20 dk kadar beklediğim de oldu ama güncelleme yapamıyorum.
30tlye aldım ilk sipariş indiirmiyle kargo vergi dahil![]()
IVYUEEN anti-alip yumuÅak koruyucu cilt için XBox serisi X S çekirdek denetleyici silikon kılıf kavrama Gamepad MixColor koruyucu kapak - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Sizde sepette fiyatı ne olarak gözüküyor?
ben pembe diye şüphe duymuştum siyah kılıf sipariş etmiştim şimdi hoşuma gitti gelinceYa inşallah bende alabilirim cumartesi param geliyor bitmez inşallah rengi de çok hoş
Beyaz gamepad var bende. Mavi rengini beğendim. Fotoğraf atabilir misiniz? Bir de kaç günde geldi? Sizce iyi mi?30tlye aldım ilk sipariş indiirmiyle kargo vergi dahil
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben pembe diye şüphe duymuştum siyah kılıf sipariş etmiştim şimdi hoşuma gitti gelince![]()
hocam ürünü microsofta nasıl kaydedicem yardımcı olur musunYurtdışıda alsan garanti satıcıdan bağımsız. Microsoft global garanti var. kol gelince microsofta kayıt ediyorsun. Garantin başlıyor.