oda mantıklıda insan bi yatakta yatarakda oynamak ister aslında pil sök tak değiştir yenisini al felan bilemedim içimde bir uhte kaldıusb tpy c ile kullan hocam
ben şarjlı kullanıyom mis gibioda mantıklıda insan bi yatakta yatarakda oynamak ister aslında pil sök tak değiştir yenisini al felan bilemedim içimde bir uhte kaldı
kafamda oluşan senaryo xbox aynı ndvia gibi pahalı ama bi yerden patlak veriyor. amd ps5 sonny kolu gibi fiyatı iyi fiyat performans dicem ama ps5 pahalıçekiceksin 5'metre uzatma kablo keyfine bakıcaksın hocam
Hocam iade parası istediler mi hani Almanya dan geliyor ya?yeşil tekrardan stoklarda. konu dışı bir bilgi veriyorum: siyah usb dongle versiyon almıstım 2 kere, içinden çıkan gamepass kodu kullanılmış çıktı, iadeye gönderip yeşili çektim. normal versiyonlardan gamepass veriyormu bilmiyorum ama açılmamış kutu gelir umarım.
yok hocam amazonda öyle şeyler olmuyor. dhl express evimden teslim aldı 2 güne slovakyaya götürdü, neden slovakya bilmiyorumHocam iade parası istediler mi hani Almanya dan geliyor ya?
Vaay iyimiş ozamanyok hocam amazonda öyle şeyler olmuyor. dhl express evimden teslim aldı 2 güne slovakyaya götürdü, neden slovakya bilmiyorum
Hangi şarj kitini kullanıyorsun?ben şarjlı kullanıyom mis gibi
Kit kullanmıyorum varta 2100 mah 4 tane pil bar bitince değiştiriyorumHangi şarj kitini kullanıyorsun?