YsnYalc
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
arkadaşa pil şarj cihazı önerdim tavsiye ederimpiii bide bu masraf cıktı pahalıya geldiiptalde edemedik yola çıkmış bile.
arkadaşa pil şarj cihazı önerdim tavsiye ederimpiii bide bu masraf cıktı pahalıya geldiiptalde edemedik yola çıkmış bile.
ya hocam ona üşenirim ben ya pili sök o sırada oynayama falanarkadaşa pil şarj cihazı önerdim tavsiye ederim![]()
yorumlar iyi gibi bütçeye kalmış bi konu ben hala daha sipariş verip vermeme aşamasındayım koluya hocam ona üşenirim ben ya pili sök o sırada oynayama falandobe nin 450 liraya şarj ürününü buldum ama dobe markası nasıldır acaba muadil iş görür mü ki. yoksa illa orcinal mi alsak
![]()
razer wolverine v2 kullanıyorum ben pc için aldımda. kabloluda amaaan bi rahat edemiyor insan kabloluda herşeyimi kablosuza çevireceğim ondan verdim sipariş. wolverinide bi satabilirsem tadından yenmezyorumlar iyi gibi bütçeye kalmış bi konu ben hala daha sipariş verip vermeme aşamasındayım kolu![]()
bunda düz kablo var ekstra başka bişey yok ki 400 500 tl kablo için ek para mantıksız kablosuz alıcılı olanı var onu alın daha iyi 2400 küsur oda aynı sitedehttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B08JW624NN?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1
Bu ürünü almak daha mı mantıklı sizce?
Ya pembe olanı benim de alasım var da bi tık pahalı geliyo yaValla ben de aldım indirim bağımlısıyım maalesef![]()
bluetooth yoksa bağlanacak cihazda bluetooth aparatı, başka bişey lazım değil ekstralar kullanım kolaylığı sadecebunu aldıktan sonra ne almamız gerek ilave
Benim aldığım cihazın garantisi ilk aldığım gün. 24 ay garanti yazıyordu Microsoft'un sitesinde.TR'den almanızı tavsiye ediyorum mesut çevik bir videosun'da zaten bu durumu ele almıştı birde yurt dışından gelense ohooo o hiç bakmaz garanti onaVideo'da bariz şekilde neden TR'den alınmaz onu anlatmış. Madem garanti car curt yok neden TR ofisine kazandırayım, aradaki fark ile yedek parçayı alır kendim değiştiririm
![]()
adaptör var alayım köşe de dursunbluetooth yoksa bağlanacak cihazda bluetooth aparatı, başka bişey lazım değil ekstralar kullanım kolaylığı sadece
Şarjlı pill lazım. AAadaptör var alayım köşe de dursun