Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
Çağ Atlican .df710 var onunla rahat edemedim verdim sipariş umarım değer
Çağ Atlican .df710 var onunla rahat edemedim verdim sipariş umarım değer
Sürekli fifa oynayan biri olarak umarım memnun kalırım. İlk defa Xbox gamepad kullanacağım.10 ekim diyor kargo süresi. Bu süre doğru çıkıyor mu genelde?Çağ Atlican .d
Ben 6 yıl PS kolu kullandım Xbox koluna alışınca PS kolları bana dandik gelmeye başladıSürekli fifa oynayan biri olarak umarım memnun kalırım. İlk defa Xbox gamepad kullanacağım.10 ekim diyor kargo süresi. Bu süre doğru çıkıyor mu genelde?
Arkadaşa yeşil aldım. Bende zaten pembesi var 6 aydır.Üzdü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yeşil aldınız demi pembe bize yakışmaz .d
Hocam ben pembe almamak için siyah modeline 1000₺ fazla verdim biraz enailik yaptım ama pişman değilim hdkehxArkadaşa yeşil aldım. Bende zaten pembesi var 6 aydır.
Valla ben de aldım indirim bağımlısıyım maalesefFiyatı geçtiğimiz yaz basında 1300e düşmüştü o fiyatlara düşse hemen alırım da bi tık pahalı geliyo ya
İçinden dongle çıkmıyor mu?bunun dongle a kaç para bayılmak gerekiyor
bluetooth aparatı al pc için tak kullanİçinden dongle çıkmıyor mu?
Amazon japonyadan xbox kolu aldım. Sonra microsoft cihazlarımdan kayıdını yaptırdım ve 1 sene garantili gözüküyordu. Son 1 ay kala tuş takılmaya başladı hafif. Bende yine aynı siteden kayıt oluşturdum ve ups geldi kapımdan cihazı aldı 1 hafta sonra bana sıfır cihaz gönderdiler. Bu şekilde yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız. Bu dediğim geçen sene oldu. O zamanda enflasyon mevcuttu yani. Telefonla arandığı zaman neden böyle diyorlar ilginç. Şuanda netten kayıt yapınca yine aynı oluyor mu sonuç tabii bilemiyorum.TR'den almanızı tavsiye ediyorum mesut çevik bir videosun'da zaten bu durumu ele almıştı birde yurt dışından gelense ohooo o hiç bakmaz garanti ona
Laptop kullanıyorum hocam.bluetooth aparatı al pc için tak kullan
o zaman hiç sıkıntı yok dongle olanı 2400 tl civarı yorumları biraz sıkıntılı gibi geldi onunLaptop kullanıyorum hocam.