❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller – Deep Pink 1.737'TL

Sürekli fifa oynayan biri olarak umarım memnun kalırım. İlk defa Xbox gamepad kullanacağım.10 ekim diyor kargo süresi. Bu süre doğru çıkıyor mu genelde?
Ben 6 yıl PS kolu kullandım Xbox koluna alışınca PS kolları bana dandik gelmeye başladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha da aldığımdan beri PS kolu kullanmadım .d

Arkadaşa yeşil aldım. Bende zaten pembesi var 6 aydır:D.
Hocam ben pembe almamak için siyah modeline 1000₺ fazla verdim biraz enailik yaptım ama pişman değilim hdkehx

Pembe 1.2k idi ben gittim 2.2k ya aldım siyah modelini

bu kol 9. nesil mi oluyor

one s modelleriyle falan farkı ne bilen var mı

TR'den almanızı tavsiye ediyorum mesut çevik bir videosun'da zaten bu durumu ele almıştı birde yurt dışından gelense ohooo o hiç bakmaz garanti ona
Amazon japonyadan xbox kolu aldım. Sonra microsoft cihazlarımdan kayıdını yaptırdım ve 1 sene garantili gözüküyordu. Son 1 ay kala tuş takılmaya başladı hafif. Bende yine aynı siteden kayıt oluşturdum ve ups geldi kapımdan cihazı aldı 1 hafta sonra bana sıfır cihaz gönderdiler. Bu şekilde yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız. Bu dediğim geçen sene oldu. O zamanda enflasyon mevcuttu yani. Telefonla arandığı zaman neden böyle diyorlar ilginç. Şuanda netten kayıt yapınca yine aynı oluyor mu sonuç tabii bilemiyorum.

Geri