❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller – Deep Pink 1.737'TL

F310'um var sizce alınmalı mı çok kararsız kaldım. İhtiyacım yok aslında ama bu fiyata bir daha bulmak da zor olacak gibi.

Bu gibi kolları bilgisayarda kullanmak için ne yapmamız gerekiyor ? yada pc için önerebileceğiniz farklı bi kol varmıdır ?

Bu gibi kolları bilgisayarda kullanmak için ne yapmamız gerekiyor ? yada pc için önerebileceğiniz farklı bi kol varmıdır ?
pc de bluetooth olması yeterli yada kablosuz dongleıyla kullanmak gerekiyor buna benzer msı gamepad çok önerdiler ama bunun gibi değildir kalitesi tahminimce

Anakartım wifi ve bluetooth destekli. bunu alıp direk kullanabilirim yani öylemi ? peki bunların şarj kablosu falan yanında çıkıyormu yoksa pille mi çalışıyor

Anakartım wifi ve bluetooth destekli. bunu alıp direk kullanabilirim yani öylemi ? peki bunların şarj kablosu falan yanında çıkıyormu yoksa pille mi çalışıyor
pille çalışıyor https://www.hepsiburada.com/duracell-cef-14-sarj-aleti-2-ser-adet-aa-ve-aaa-pil-pm-HB000005N4UW
az önce bunu aldım 450 kusura geliyor indirimle
şarj kablosu mevcutluğu hakkında bilgim yok ama herhangi bi type c ile bağlantı yapılabilir 9. nesil type c destekliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk sorunada evet kullanabiliyorsun

Son bir soru daha sormak istiyorum, bende xbox 360 var ilk çıktığında almıştım. onun kumandalarıda kablosuz. O kumandaları pc ye tanıtmak istedim ama görmedi bi türlü. Onların bluetooth özelliğimi yoktur yada ek bi aparat alsam çalıştırabilir miyim ?

Son bir soru daha sormak istiyorum, bende xbox 360 var ilk çıktığında almıştım. onun kumandalarıda kablosuz. O kumandaları pc ye tanıtmak istedim ama görmedi bi türlü. Onların bluetooth özelliğimi yoktur yada ek bi aparat alsam çalıştırabilir miyim ?

Burdan destek alıp yönergeleri uyguladınız mı ?

Xbox 360 da bluetooth yokmuş sanırım

bu arkadaş bi şekilde bağlıyor bilgisayara ama ne aparat kullandığını tam anlamadım

pille çalışıyor https://www.hepsiburada.com/duracell-cef-14-sarj-aleti-2-ser-adet-aa-ve-aaa-pil-pm-HB000005N4UW
az önce bunu aldım 450 kusura geliyor indirimle
şarj kablosu mevcutluğu hakkında bilgim yok ama herhangi bi type c ile bağlantı yapılabilir 9. nesil type c destekliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk sorunada evet kullanabiliyorsun
Bende şarjlı pill bakıyordum. İyi denk geldi. teşekkür ettim.

bi dakika ben anlamadım. bunun şimdi kumanda gibi pillerini çıkarıp çıkarıp mı kullanacaz. usbden direk cihazı şarj edemiyormuyuzu öyleyse iptaledeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,914
Üyeler
186,963
Son üye
ilhanyusuf31
Geri