Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller – Deep Pink 1.737'TL

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
F310'um var sizce alınmalı mı çok kararsız kaldım. İhtiyacım yok aslında ama bu fiyata bir daha bulmak da zor olacak gibi.

YsnYalc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yasin
F310'um var sizce alınmalı mı çok kararsız kaldım. İhtiyacım yok aslında ama bu fiyata bir daha bulmak da zor olacak gibi.
bende o aradayım şuanda kasım indirimi mi acaba yoksa tam zamanı mı bilemedim

Physialis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Oğuzhan Özkuyumcu
Bu gibi kolları bilgisayarda kullanmak için ne yapmamız gerekiyor ? yada pc için önerebileceğiniz farklı bi kol varmıdır ?

YsnYalc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yasin
Bu gibi kolları bilgisayarda kullanmak için ne yapmamız gerekiyor ? yada pc için önerebileceğiniz farklı bi kol varmıdır ?
pc de bluetooth olması yeterli yada kablosuz dongleıyla kullanmak gerekiyor buna benzer msı gamepad çok önerdiler ama bunun gibi değildir kalitesi tahminimce

Physialis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Oğuzhan Özkuyumcu
Anakartım wifi ve bluetooth destekli. bunu alıp direk kullanabilirim yani öylemi ? peki bunların şarj kablosu falan yanında çıkıyormu yoksa pille mi çalışıyor

YsnYalc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yasin
Anakartım wifi ve bluetooth destekli. bunu alıp direk kullanabilirim yani öylemi ? peki bunların şarj kablosu falan yanında çıkıyormu yoksa pille mi çalışıyor
pille çalışıyor https://www.hepsiburada.com/duracell-cef-14-sarj-aleti-2-ser-adet-aa-ve-aaa-pil-pm-HB000005N4UW
az önce bunu aldım 450 kusura geliyor indirimle
şarj kablosu mevcutluğu hakkında bilgim yok ama herhangi bi type c ile bağlantı yapılabilir 9. nesil type c destekliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk sorunada evet kullanabiliyorsun

Physialis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Oğuzhan Özkuyumcu
Son bir soru daha sormak istiyorum, bende xbox 360 var ilk çıktığında almıştım. onun kumandalarıda kablosuz. O kumandaları pc ye tanıtmak istedim ama görmedi bi türlü. Onların bluetooth özelliğimi yoktur yada ek bi aparat alsam çalıştırabilir miyim ?

YsnYalc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yasin
Son bir soru daha sormak istiyorum, bende xbox 360 var ilk çıktığında almıştım. onun kumandalarıda kablosuz. O kumandaları pc ye tanıtmak istedim ama görmedi bi türlü. Onların bluetooth özelliğimi yoktur yada ek bi aparat alsam çalıştırabilir miyim ?

Burdan destek alıp yönergeleri uyguladınız mı ?

Xbox 360 da bluetooth yokmuş sanırım

Physialis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Oğuzhan Özkuyumcu
bu arkadaş bi şekilde bağlıyor bilgisayara ama ne aparat kullandığını tam anlamadım

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Kağan UĞURLU

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
bi dakika ben anlamadım. bunun şimdi kumanda gibi pillerini çıkarıp çıkarıp mı kullanacaz. usbden direk cihazı şarj edemiyormuyuzu öyleyse iptaledeceğim.

YsnYalc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yasin
Top Bottom