T Tennoxic 80+ Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim İbrahim Efe 8 Aralık 2021 #1 XCloud TR ye geldiği gibi almayı planlıyorum ama xcloud için oyun kolu şart mı ?
Kaneki Ken 80+ Silver Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 3,191 Dahası Reaksiyon skoru 2,458 Konum Mümkünse anime evreni İsim Fatih Ege Yıldırım İlgilendiği Kategoriler Anime , Bilgisayar , Kodlama 8 Aralık 2021 #2 Xbox konsolları üzerinden oynatırsa evet ama her oyun için olmaz mesela klavye mouse destekli oyunlarda klavye ve mouse ile kontrol edebilirsin Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Aralık 2021 Ha geforce now gibi pc den ise gamepad e gerek kalmaz
Xbox konsolları üzerinden oynatırsa evet ama her oyun için olmaz mesela klavye mouse destekli oyunlarda klavye ve mouse ile kontrol edebilirsin Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Aralık 2021 Ha geforce now gibi pc den ise gamepad e gerek kalmaz
ALADDİN ÇAKICI 80+ Silver Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 2,660 8 Aralık 2021 #3 Tennoxic yazmış: XCloud TR ye geldiği gibi almayı planlıyorum ama xcloud için oyun kolu şart mı ? Devamı için tıklayın... Gamepad zorunlu değil ama oyunalr daha zevkli oluyor
Tennoxic yazmış: XCloud TR ye geldiği gibi almayı planlıyorum ama xcloud için oyun kolu şart mı ? Devamı için tıklayın... Gamepad zorunlu değil ama oyunalr daha zevkli oluyor