🔥İndirim XDrive 15'li Plus Oyuncu Koltuğu HAVALE İLE 8,360₺

catsped

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,110
Bu markadan alınır mı bilmiyorum rengi de pek güzel değil ihtiyacı olan bakabilir fiyatı 2 bin lira indirimli

Bu markadan alınır mı bilmiyorum rengi de pek güzel değil ihtiyacı olan bakabilir fiyatı 2 bin lira indirimli

- Nakliye ücreti alıcıya aittir.

xDrive oyuncu koltuğum var 5-6 yıldır kullanıyorum bir sorunu var tamir için fiyat aldım nakliye hariç 4.000tl tamir parası istediler

ne hocam sorunu? memnun musun

memnun musun hocam alınır mı rahat mı oturma yeri büyük olan modellerde var ama fiyat biniyor ya
Koltuk 2 parçadan oluşuyor bir sırt kısmı birde poponla oturduğun kısım benim koltuğum yamuk alt tarafın iskeleti değişecek dediler

1 senedir deri olan versiyonunu kullanıyorum. Diğer marka modelleri deneyimlemedim diğerleri ne alemde bilemiyorum ancak alt göbekte boşluk var, mekanizmayı kilitleseniz dahi koltuk hafif ileri geri oluyor o boşluktan dolayı. Kilitlendiği anda pozisyonunu tam anlamıyla koruyamıyor. Ama öneremem diyemem bence rahat ve sağlam. Sadece bu dediğim beni rahatsız ediyordu ilk zamanlar artık ona da alıştım pek umursamıyorum. Muhtemelen bu fiyat bandındaki tüm koltuklarda vardır bu.

Kesinlikle önermem, 1 ay kalmadan her yerinden sesler geldi, malzeme kalitesi çok kötü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,441
Üyeler
189,839
Son üye
mrtsndkc
Geri