Arkadaşlar koltuk arayışındaydim dün 7500e trendyoldan alıcaktım vazgeçtim yarın alırım diye gece saatiydi bi baktım şuan amazonda 6500 tl hemen çöktüm bence fiyat iyi yeni zamlara göre ve kumaş modeli
Yaptığım analize göre bu fiyata alınır bence ben aldım görücez bakalım Amazon garantisi de güven veriyoralınır mı kullananlar var mı?
Kaç gündür forumlarda soruyordum hatta sende cevaplamıştin aldım hocam sonundaxdrive anka kumaş öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ahahaaaaaa linkten bağımsız olarak önerdim zaten o linki atmışsın hocam![]()
ayaklar plastik çok sıkıntı ya
830kg destekliyorsa 130kg kilo önerisi biraz garip kaçıyor. Bu tarz ürünlerde ilk kırılan şey genelde ayak veya mekanizma oluyor. Şikayetvar da kırılan plastik ayakların görüntüleri var nedense bana metal kadar sağlam hissettirmedi ama fiyat güzel.Alıntıyı görüntüle
Firma iddali bu konuda bilemiyorum
O 830kg ürünün artık eşik değerini sınırını gösterir, uzun ömür olarak 130kg önerisi yapmışlar830kg destekliyorsa 130kg kilo önerisi biraz garip kaçıyor. Bu tarz ürünlerde ilk kırılan şey genelde ayak veya mekanizma oluyor. Şikayetvar da kırılan plastik ayakların görüntüleri var nedense bana metal kadar sağlam hissettirmedi ama fiyat güzel.
Uzun süreli oturmalarda malzemedeki stres, kuvvetin bağlantı parçalarına farklı açılarda, uzaklıklarda, yönlerde etki etmesi vs. gibi etkiler değerlendirilmeden tabii bu iddaa, o yüzden anlamsız, sadece reklam amaçlıAlıntıyı görüntüle
Firma iddali bu konuda bilemiyorum
Satıcı amazon değil , xdrive.Yaptığım analize göre bu fiyata alınır bence ben aldım görücez bakalım Amazon garantisi de güven veriyor
amazon'da xdrive 15'li 7300 TL , sen yazdığında indirimde miydiPeki o soruyu soruyorum ikiside aynu fiyat şuanda. xDrive Anka mı yoksa 15 li mi
satıcı xdrive , amazon nasıl bir garanti veriyor acaba ?Yaptığım analize göre bu fiyata alınır bence ben aldım görücez bakalım Amazon garantisi de güven veriyor