Neler Yeni

🔥İndirim Xdrive Hira ve Xdrive 15’li Kumaş Koltuklar

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Kumaş koltuk arayanlar yılbaşından önce kaçırmasın derim. Bu arada 15’li güzel fiyat..

Fırsat: xDrive Hira Profesyonel Oyuncu Koltuğu Gri/siyah https://amzn.eu/d/4MhnzTJ

Arda_07

80+ Bronze
Kumaş koltuk arayanlar yılbaşından önce kaçırmasın derim. Bu arada 15’li güzel fiyat..

Fırsat: xDrive Hira Profesyonel Oyuncu Koltuğu Gri/siyah https://amzn.eu/d/4MhnzTJ
xdrive'dan uygun fiyatlı koltuk almamak lazım

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,140
İsim
kilan embappe
İyi değil. Hawk koltuklar kesinlikle daha iyi, Zio nün falanda yanından geçemez.

GirayHan

80+ Platinum
İki ayrı ürün olduğu için yazmadım. Siteminde haklılık payın var ama 2 saniye linke tıklamakta çok vaktini almaz heralde :)
olmaz. önce fırsatı atacaksın sonra kendi kartından koltuğu alacaksın anca beni memnun edersin (!) :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Anıl
Zio koltuklar için indirim kodu olsa çok iyi olur.. Bir süredir bakıyorum bulamadım.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,140
İsim
kilan embappe
bilmediğimden soruyorum bu hirayı alıcaktım sizin böyel demeniz üzerine aklımda soru işaretleri oluştu niye böyel düşünüyorsunuz
Xdrive koltuklar fiyatlarına göre çok kalitesiz ve rahatsız. Hira modelini hiç görmedim de kullanmadım da ama şu ana kadar görüp kullandığım tüm xdrive kultuklar birbirinin aynısı, aynısının laciverti idi.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
İki ayrı ürün olduğu için yazmadım. Siteminde haklılık payın var ama 2 saniye linke tıklamakta çok vaktini almaz heralde :)
Linke tıkladığımda göreceğim fiyat her zaman indirimli olan mı? 4000-5000-6000 ne göreceğim ne belli?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İki ürün varsa konu içerisine yazmak 10 sn sürmez

emretnar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
emre çetin
Xdrive koltuklar fiyatlarına göre çok kalitesiz ve rahatsız. Hira modelini hiç görmedim de kullanmadım da ama şu ana kadar görüp kullandığım tüm xdrive kultuklar birbirinin aynısı, aynısının laciverti idi.
anladım teşekkürler sanırım bende zio veya hawka geceecğim ama hawktada yastık problemi varmış oturma ve sırt yaslama bölünün arasına kaçıyormuş diyolar sanıırm zio en mantıklısı

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,140
İsim
kilan embappe
anladım teşekkürler sanırım bende zio veya hawka geceecğim ama hawktada yastık problemi varmış oturma ve sırt yaslama bölünün arasına kaçıyormuş diyolar sanıırm zio en mantıklısı
Evet Zio ya bütçe varsa Hawka falan bakmaya gerek yok.

Top Bottom