Neler Yeni

🔥İndirim XDRIVE TORYUM 5300 TL 3 TAKSIT

Yunus

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,765
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
15'li plus için mi 1k fazla vermeye değer yoksa akdeniz için mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anka ya da hira modelini de denediniz mi acaba ?
bence 15'li için ama 15 li kumaş bunu bilerek alın benim için sorun değil ama bazı arkadaşlar sorun ediyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Jiyu
bence 15'li için ama 15 li kumaş bunu bilerek alın benim için sorun değil ama bazı arkadaşlar sorun ediyor
Forumlarda okuduğum kadarıyla herkes kumaş öneriyor , tabi kumaşın kalitesi de önemlidir ama ben daha önce oyuncu ya da ofis koltuğu kullanmadım. Mutfak sandalyesi kullanıyorum Bel , boyun ve sırt ağrılarım var. Ergonomik , ortopedik ve rahat bir koltuk arıyorum kendimce.
Toryum 6300 tl cezbediyor ama xdrive 15'li plus da 7k ve anka da 7400 olabiliyor arada. Hangi modle bilmiyorum :( hira da var

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Arif Çelebi
Memnun musunuz acaba ? Diğer modeller hakkında bilginiz var mı ve denediniz mi ?
3 şubatta anka gibi modeller 6300 tl olmuş. Acaba xdrive 15'li plus ya da toryum'u indirimdeyken alsam mı :(
Bel , boyun ve sırt ağrılarım var. Ergonomik , ortopedik ve rahat bir koltuk arıyorum. 180 boy ve 65 kilo
https://www.amazon.com.tr/xDrive-Profesyonel-Oyuncu-Koltuğu-Kumaş/dp/B0CRSM6M6B https://www.amazon.com.tr/xDrive-Toryum-Oyuncu-Koltuğu-Siyah/dp/B0B49QJXXD?rnid=21345970031&th=1
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 dakika düşünmem alırım demişsin , toryum 6300 tl şu an ve amazon satıyor *-* xdrive 15'li plus ya da anka'ya 1k fazla vermeye değer mi yoksa toryum mu?
Eski konuları hortlatmayı bayılıyorsunuz burası sıcak fırsatlar bir sorunuz varsa o bölüme gidin insanlar fırsat var sanıp konuya giriyor vakit kaybettiriyorsunuz

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ahmet Taşlıova
Eski konuları hortlatmayı bayılıyorsunuz burası sıcak fırsatlar bir sorunuz varsa o bölüme gidin insanlar fırsat var sanıp konuya giriyor vakit kaybettiriyorsunuz
Valla hocam ben de yeni indirim var diyip heyecanlanmıştım meğer eski mevzuymuş, konu sahibi arkadaş indirim bitti diye yazarsa iyi olur, başka arkadaşlar da heyecan yapmasın 😀

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Murathan Çoban

Valla hocam ben de yeni indirim var diyip heyecanlanmıştım meğer eski mevzuymuş, konu sahibi arkadaş indirim bitti diye yazarsa iyi olur, başka arkadaşlar da heyecan yapmasın 😀
Kesinlikle ben de girdim baştan okudum. İndirime bakıyorum indirim de yok. Sonradan fark ettim tarihi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,427
Üyeler
169,568
Son üye
Orçun7777
Top Bottom