Yardım XDrive vs Hawk HANGİSİ DAHA İYİ?

xDrive vs Hawk

• Hawk

• xDrive

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Bloodless

80+
Reaksiyon skoru
55
Ucuz modellerine bakacak olursak hangisi daha iyi?
https://www.hawkchair.com/fab-c4-kumas-oyuncu-koltugu
7.399,00 TL
8.699,00 TL
Kendi site fiyatları !!!
Sizin önerdiğiniz ,hali hazırda kullandığınız veyahut alıp pişman olduğunuz modeller neler?
Bir mağazaya gidip deneyin bence hocam. Hangisi rahat gelirse onu alırsınız. Herkesin zevki bir değil mesela ben yumuşak koltuk severim siz sert. Vatana medimarkta gidip denemeniz daha iyi olur.

Bir mağazaya gidip deneyin bence hocam. Hangisi rahat gelirse onu alırsınız. Herkesin zevki bir değil mesela ben yumuşak koltuk severim siz sert. Vatana medimarkta gidip denemeniz daha iyi olur.
Vatanda bu markalar mevcut mu?

Vatanda bu markalar mevcut mu?
Aksarayda bile ben 2 tane koltuk görmüştüm teşhirde ama şuan markasını hatırlamıyorum. Xdrivedı sanırım ve bana rahatsız, küçük gelmişti. 181boy bir o kadarda kilo var rahat edememiştim. Koltuğundaki yuvarlak desenler çok çıkıntılıydı ama belki zamanla düzelir. Büyük teknosalarda falanda olabiliyor bir gezip bakmanız lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ucuz modellerine bakacak olursak hangisi daha iyi?
https://www.hawkchair.com/fab-c4-kumas-oyuncu-koltugu
7.399,00 TL
8.699,00 TL
Kendi site fiyatları !!!
Sizin önerdiğiniz ,hali hazırda kullandığınız veyahut alıp pişman olduğunuz modeller neler?
Mesela burdaki sizin attığınız xdrive daha farklı koltuğu düz çok daha rahat duruyor.

6 ay önce hawk fab v4 aldım yani f/p olarak gayet iyi bence önceliğin kumaş koltuklar olsun iskeletide sağlamsa al gitsin biraz daha param olsaydı hawk ın üst modelleri çok hoşuma gitmişti

C4 ve v4 arasındaki tek fark renkleri herhalde

6 ay önce hawk fab v4 aldım yani f/p olarak gayet iyi bence önceliğin kumaş koltuklar olsun iskeletide sağlamsa al gitsin biraz daha param olsaydı hawk ın üst modelleri çok hoşuma gitmişti

C4 ve v4 arasındaki tek fark renkleri herhalde
Evet farklar renk. Deneyimleyip kendime göre bir standart bulamam lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,915
Üyeler
183,028
Son üye
keskin50
Geri