LineaTurco
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,103
Arkadaşlar karttta iyi bir oc yapcam t6 ultra ile fazla voltajda anakarta bir şey olmasın bir de 200tl yi 1 TL bile gecmesin.
Chipseti lga 1156 değil mi h55 mi200 TL'ye H55 çipseti bulursan şükret O.C hayal.
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Aliexpressten vesaire alsam ayrıca işlemci anakartta daha ucuz bu nası saçmalık200 TL'ye H55 çipseti bulursan şükret O.C hayal.
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
LGA 1156 soketi H55-P55 çipsetine özeldir.Chipseti lga 1156 değil mi h55 mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aliexpressten vesaire alsam ayrıca işlemci anakartta daha ucuz bu nası saçmalık
Hocam anakart ismi verir misiniz gigabytein filan güzel anakartlari vardı bu sokete isim verseniz baksam ben buLGA 1156 soketi H55-P55 çipsetine özeldir.
Parasına göre anakart var 200 TL'ye bulamazsınız.Hocam anakart ismi verir misiniz gigabytein filan güzel anakartlari vardı bu sokete isim verseniz baksam ben bu
Hocam peki h55 ile p55 farkı nedir bir de ekran kartından kıssam bari 300tl ye ne çıkar ben eski sistemi satıp yenilemeye karar verdim artıkParasına göre anakart var 200 TL'ye bulamazsınız.
Hocam peki h55 ile p55 farkı nedir bir de ekran kartından kıssam bari 300tl ye ne çıkar ben eski sistemi satıp yenilemeye karar verdim artık