yaman..k
80+ Silver
1660 s ile darbogaz olurmu rdr filan oynayabilir miyimXeon x3470 almanı daha çok öneririm gözle görülür performans için.
1660 s ile darbogaz olurmu rdr filan oynayabilir miyimXeon x3470 almanı daha çok öneririm gözle görülür performans için.
Linki yanlış atmışım zaten pahalıya geliyor o. Bu normalde biraz daha ucuz mesela ama vergi meselesi eklenince be olur bilmiyorum bir bak istersen.kargo ücretsiz olanlar 410 TL civarına geliyor en ucuzu bu vergi dahil 370 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuanki yaşadığım darboğaz gibi yok renderlama sorunu objeleri yükleme sonra düşük ekran kartı sorunu drop sorunu yaşarmıyım ?
bu arada tek kanal 8 gb ram kullanıyorum 1 slotum bozuk
Oynarsın rdr21660 s ile darbogaz olurmu rdr filan oynayabilir miyim
Darboğaz olur. Bu işlemcilere 1650S, RX 570 vs en fazla olacaklar bence.1660 s ile darbogaz olurmu rdr filan oynayabilir miyim
4 çekirdekli versiyonu bu bunuda gördümLinki yanlış atmışım zaten pahalıya geliyor o. Bu normalde biraz daha ucuz mesela ama vergi meselesi eklenince be olur bilmiyorum bir bak istersen.
Xeon X3450 SLBLD dört çekirdekli 2.66GHz 8M 2.5GTs soket LGA 1156 CPU iÅlemci - AliExpress 502
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comm.tr.aliexpress.com
şuan yemiyorsan drop olmaz ha yiyorsan bilemem.kargo ücretsiz olanlar 410 TL civarına geliyor en ucuzu bu vergi dahil 370 TL
Şuanki yaşadığım darboğaz gibi yok renderlama sorunu objeleri yükleme sonra düşük ekran kartı sorunu drop sorunu yaşarmıyım ?
bu arada tek kanal 8 gb ram kullanıyorum 1 slotum bozuk
şuan drop var online oyunlarda darboğazda var dediğim gibi ekran kartını az kullanıyorşuan yemiyorsan drop olmaz ha yiyorsan bilemem.
Darboğaz yapmaması gerek. Ek olarak 4 çekirdekli diye ayrı bir versiyon yok hepsi 4 çekirdekli bu işlemcinin, 8 tane de mantıksal işlem birimi var, bazı satıcılar o yüzden 8 çekirdek yazabilir ikisi aynı.4 çekirdekli versiyonu bu bunuda gördüm
Benim sistem çok fazla darboğaz yaparmı eskisi gibi xeon 3450 gtx 750 tek kanal 8gb ram
Darboğaz yapmaması gerek. Ek olarak 4 çekirdekli diye ayrı bir versiyon yok hepsi 4 çekirdekli bu işlemcinin, 8 tane de mantıksal işlem birimi var, bazı satıcılar o yüzden 8 çekirdek yazabilir ikisi aynı.
Allah kurtarsın hocam zor iş eski pc upgradelemek işlemci desteği yoksa anakartta yapacağın çok bir şey yokşuan drop var online oyunlarda darboğazda var dediğim gibi ekran kartını az kullanıyor
3470 işlemci zaten pahalıymış ben bu toplara girmeyeyim para biriktirip anakart alimDarboğaz olur. Bu işlemcilere 1650S, RX 570 vs en fazla olacaklar bence.
X3440 veya X3450 alıp sağlam bir overclock yapsan da olur, X3470 de bu ikisinden biraz daha fazla stok hızı olan bir işlemci yani o kadar para vermeye gerek yok.
sağolun hocam da benim eski ekran kartı amd hd 6670 di bi sorun yaşamıyordum gtx 750 ye geçince başladı sorunlarAllah kurtarsın hocam zor iş eski pc upgradelemek işlemci desteği yoksa anakartta yapacağın çok bir şey yok