Neler Yeni

Xeon E5430 İçin BİOS

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Benim ilk tercihim SSD olurdu, HDD şu devirde olacak iş değil. Valorant'ta kullanımlar ne durumda senin?
İşlemci %100 kullanırken ekran kartı %60-70 civarı kullanıyor ramler 4gb kullanıyor sıcaklıklar işlemci genelde 80-82 ekran kartı 60-65 görüyor. (İşlemci termal macunu dandik çok)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,320
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İşlemci %100 kullanırken ekran kartı %60-70 civarı kullanıyor ramler 4gb kullanıyor sıcaklıklar işlemci genelde 80-82 ekran kartı 60-65 görüyor. (İşlemci termal macunu dandik çok)
Çözünürlük ya da ayarlar düşükse yükselt derim. O işlemciyi o kadar kullanması garibime gitti. Ayarları düşürürsen darboğaz artıyor çoğu senaryoda çünkü.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Çözünürlük ya da ayarlar düşükse yükselt derim. O işlemciyi o kadar kullanması garibime gitti. Ayarları düşürürsen darboğaz artıyor çoğu senaryoda çünkü.
Ayarları yükseltince,evet ekran kartınıda kullanıyor ama tam tersine fps düşüyor artması gerekirken.Bu işlemciye önceden 750Ti civarına kadar darboğaz yapmaz dediler ama nasıl darboğaz yapıyor anlamadım.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,320
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ayarları yükseltince,evet ekran kartınıda kullanıyor ama tam tersine fps düşüyor artması gerekirken.Bu işlemciye önceden 750Ti civarına kadar darboğaz yapmaz dediler ama nasıl darboğaz yapıyor anlamadım.
GPU'nun da gücü belli sonuçta. Valorant'ın da optimizasyonu belli :)

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
GPU'nun da gücü belli sonuçta. Valorant'ın da optimizasyonu belli :)
Ekran kartını mı değişsem ? Tek isteğim kasmadan keyif alabileceğim şekilde oyunu oynamak ama her girdiğimde silesim geliyor oyunu.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,320
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ekran kartını mı değişsem ? Tek isteğim kasmadan keyif alabileceğim şekilde oyunu oynamak ama her girdiğimde silesim geliyor oyunu.
Yani genel olarak öyle akıcı oyun oynamak için ciddi upgrade yapman gerekiyormuş gibi görünüyor maalesef.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Yani genel olarak öyle akıcı oyun oynamak için ciddi upgrade yapman gerekiyormuş gibi görünüyor maalesef.
Hocam şuanlık en iyi şey işlemci almak mı yoksa ram almak mı olur ? Ciddi upgradelik bütçe yok zar zor biriktriyorum zaten parayı.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,320
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hocam şuanlık en iyi şey işlemci almak mı yoksa ram almak mı olur ? Ciddi upgradelik bütçe yok zar zor biriktriyorum zaten parayı.
Valorant ise derdin işlemci biraz kurtarabilir ama garantisini de veremem ne diyeyim :/

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Valorant ise derdin işlemci biraz kurtarabilir ama garantisini de veremem ne diyeyim :/
Tamam hocam çok sağolun ben en iyisi seneye sistemide satıp yeni sistem almaya çalışayım.Bu arada siz gerek yok işlemci tanır zaten demiştiniz ama aşağıdaki arkadaş video çekmiş bunun hakkında sorun çıkmaz değil mi ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,320
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dediğim 3-4 anakart modelinden biri bu olabilir. Millet her modelde şart sanıyor diye söyledim ben. Ama açıklamada ısınma sorunu için yazmış videoyu çeken arkadaş.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Top Bottom