Xfx AMD Radeon RX 570

Aynı kart bende de var, ama soğutmam çöp OC yapsam mı?
en fazla %50 kullanıyordum kulak tırmalamıyor 1-2 adım geri gitsen duyamazsın sesi o yüzden %30-40 kullanıyorum fanları

Xfx AMD Radeon RX 570 rs ekran kartı alınır mı???
2 senedir Xfx Rx 570 8 gb xxx edition modelini kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Kutudan standart frekanslarla çalışacak şekilde çıkıyor ama kartın üzerinde çok küçük bir anahtar var onu açınca kendini overclocklayarak değerleri bir tık yükseltiyor. Kart iyi bir sıkıntı yok lakin şu devirde o fiyata alınır mı? Diğer arkadaşların dediği gibi daha yakın fiyatlarda daha iyi ve güncel kartlara yönelmek daha mantıklı olur bence.

Öncelikle kasam mesh değil 60 derece olduğu zaman kendi overclock yapay zekası var 49 yapıyor sonra bırakıyor fanları istersen fanları msi afterburnerdan ayarlayabilirsin %100 açarsan fanları karşı komşu sana dava açar ( Şaka amaçlı sadece çok ses yaptığını belirtmek istedim) Sıcakllıkları sevdim gayet iyi, iyi soğutman varsa hiç sorun yaşamazsın malesef iyi soğutmam olmadığı için 89 derece gördüm bi ara overclocklu sıcaklığı 30-36 arası geziyor alınır mı? derseniz bence artık alınmaz memnun musun kesinlikle memnunum rahat 4-5 yıl götürür bu kart beni
Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,741
Üyeler
190,962
Son üye
Skgrnkgrn123
Geri