Hocam internetten araştırabilirsiniz. Her kartın kendi undervolt değerleri var o değerlerden farklı yaparsanız oyunlardan atma yaşarsınız. Ben sadece kendi kartım için biliyorum. Her kartta ile yaramasa da bazı kartlarda 19 20 derece düşürüyormuş UV ile. Işlemciniz de çok yüksek ısıda hocam fan hızı neden %36? O derecelerde bir kartın fanının %100 olarak çalışması lazım.%36 hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam nasıl yapılıyor? çok bir bilgim yok.
Hocam inanın bende bilmiyorum. Taktım ve çalıştırdım bu kadar. Hiçbir şeye ellemedim :dHocam internetten araştırabilirsiniz. Her kartın kendi undervolt değerleri var o değerlerden farklı yaparsanız oyunlardan atma yaşarsınız. Ben sadece kendi kartım için biliyorum. Her kartta ile yaramasa da bazı kartlarda 19 20 derece düşürüyormuş UV ile. Işlemciniz de çok yüksek ısıda hocam fan hızı neden %36? O derecelerde bir kartın fanının %100 olarak çalışması lazım.
Sistem imzada yazıyor hocam. Kartı sıfır aldım.Meselenin undevolt olduğunu düşünmüyorum. Bende 6700xt Merc var. Yükte kart 60-65 derecelerde falan takılıyor fan %27. Kasa havalandırmam falan iyi. Kasan işlemcin nedir , kaç fan taktın, kartın mining kartı mı? macun değişimi için falan açılmış mı?
Hocam normalde birikimim vardı. Elbette daha güçlü bir kart takacaktım ancak daha önemli yerlere harcama yapmam gerekti. Bu kartı da idare etmesi için aldım.7700x alıp ekran kartından kısmanın çok özel bir sebebi var mı onu merak ettim.
Arkadaşlar fazla diyorlar ama normal mi görmemiz gerekir?O görülen muhtemelen hotspot sıcaklık.