Hocam aynısı bende oluyordu bu sorun nasıl çözülürBen rx6750xt kullanıyorum. Bende de 3 kere oldu. Sistem bi anda siyah ekran veriyor. Güç tuşuna basıp kapatıp açıyorum. Açtığımda driver silinmiş oluyor.
Hatta anakartınızın çipset güncellemesini kendi sitesinden indirip kurun vega ile ekran kartı çakışıyor olabilir.Hocam ddu ile sildiğinizi söylediniz ama tekrar silip amd otomatik driver yükleyicisinden önerilen driver kurarmısınız.
Otomatik driver yükledim 22.5.1 sürümünü kurdu. Chipset güncellemelerini de yaptımHocam ddu ile sildiğinizi söylediniz ama tekrar silip amd otomatik driver yükleyicisinden önerilen driver kurarmısınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta anakartınızın çipset güncellemesini kendi sitesinden indirip kurun vega ile ekran kartı çakışıyor olabilir.
Neredeyse yapmadığım şey kalmadıOtomatik driver yükledim 22.5.1 sürümünü kurdu. Chipset güncellemelerini de yaptım
Hocam bende aynı sorun vardı iade ettim yeni gelende olmaz inşallahBaşka bir güç kaynağıyla deneme durumunuz var mı acaba psu da yapabilir. Eğer bu da değilse mutlaka iade ve ya garanti işlemlerini vakit geçirmeden başlatın
Başka güç kaynağı yok maalesef. Zaten pek bir çözüm bulabileceğimi düşünmediğim için dün gece garanti işlemini başlattımBaşka bir güç kaynağıyla deneme durumunuz var mı acaba psu da yapabilir. Eğer bu da değilse mutlaka iade ve ya garanti işlemlerini vakit geçirmeden başlatın
Hocam ddu ile silip tekrar yüklüyorum her olduğunda. Bu sefer de amd cleanup utility ile sildim öyle yükledim.Hocam aynısı bende oluyordu bu sorun nasıl çözülür
Benimde rx6500 XT vardı ekran bir anda gidiyordu ve driver silinmiş oluyordu bu sorun nasıl çözülür
Hocam ben iade ettim etmeden önce kabloları düzeltim bir daha olmadı ama güç kablosunu oynayınca tekrar oluyodu neyse iade ettim zatenHocam ddu ile silip tekrar yüklüyorum her olduğunda. Bu sefer de amd cleanup utility ile sildim öyle yükledim.
Düzeldi mi pekiHocam ddu ile silip tekrar yüklüyorum her olduğunda. Bu sefer de amd cleanup utility ile sildim öyle yükledim.
Ddu ile sildikten 3 gün sonra tekrar oldu. Şimdi bir de amd cleanup utility ile sildim şuanlık sorun yok.Hocam ben iade ettim etmeden önce kabloları düzeltim bir daha olmadı ama güç kablosunu oynayınca tekrar oluyodu neyse iade ettim zaten
Düzeldi mi peki