Neler Yeni

XFX RX 6500 XT Wattman

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Yiğit
Radeonun ayarlar sekmesinden min. ve max. fps kaça sabitli

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Ben rx6750xt kullanıyorum. Bende de 3 kere oldu. Sistem bi anda siyah ekran veriyor. Güç tuşuna basıp kapatıp açıyorum. Açtığımda driver silinmiş oluyor.
Hocam aynısı bende oluyordu bu sorun nasıl çözülür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde rx6500 XT vardı ekran bir anda gidiyordu ve driver silinmiş oluyordu bu sorun nasıl çözülür

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
RIDVAN
Hocam ddu ile sildiğinizi söylediniz ama tekrar silip amd otomatik driver yükleyicisinden önerilen driver kurarmısınız.

Hocam ddu ile sildiğinizi söylediniz ama tekrar silip amd otomatik driver yükleyicisinden önerilen driver kurarmısınız.
Hatta anakartınızın çipset güncellemesini kendi sitesinden indirip kurun vega ile ekran kartı çakışıyor olabilir.

Keddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Cihan Erbay

Hatta anakartınızın çipset güncellemesini kendi sitesinden indirip kurun vega ile ekran kartı çakışıyor olabilir.
Otomatik driver yükledim 22.5.1 sürümünü kurdu. Chipset güncellemelerini de yaptım

Otomatik driver yükledim 22.5.1 sürümünü kurdu. Chipset güncellemelerini de yaptım
Neredeyse yapmadığım şey kalmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
RIDVAN
Başka bir güç kaynağıyla deneme durumunuz var mı acaba psu da yapabilir. Eğer bu da değilse mutlaka iade ve ya garanti işlemlerini vakit geçirmeden başlatın

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Başka bir güç kaynağıyla deneme durumunuz var mı acaba psu da yapabilir. Eğer bu da değilse mutlaka iade ve ya garanti işlemlerini vakit geçirmeden başlatın
Hocam bende aynı sorun vardı iade ettim yeni gelende olmaz inşallah

Keddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Cihan Erbay
Başka güç kaynağı yok maalesef. Zaten pek bir çözüm bulabileceğimi düşünmediğim için dün gece garanti işlemini başlattım

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Armin
Hocam aynısı bende oluyordu bu sorun nasıl çözülür

Benimde rx6500 XT vardı ekran bir anda gidiyordu ve driver silinmiş oluyordu bu sorun nasıl çözülür
Hocam ddu ile silip tekrar yüklüyorum her olduğunda. Bu sefer de amd cleanup utility ile sildim öyle yükledim.

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Hocam ddu ile silip tekrar yüklüyorum her olduğunda. Bu sefer de amd cleanup utility ile sildim öyle yükledim.
Hocam ben iade ettim etmeden önce kabloları düzeltim bir daha olmadı ama güç kablosunu oynayınca tekrar oluyodu neyse iade ettim zaten

Düzeldi mi peki

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Hoşgeldin ya şehr-i wattman-ül amd.

utronia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bora Can Baysal
Dostum bir şeyler siliniyorsa bunun ekran kartıyla alakası yoktur bence depolama olarak ne kullanıyorsan onda ters giden bir şeyler vardır veya yazılımsaldır, yanlış yerde arıyor olabilirsiniz hatayı çünkü ekran kartın olmasa bile çoğu işlemciyle de sistemin çalışır bunu ekran kartının yaptığını düşünmek pek mantıklı değil. Bios pili benzer sorunlar yaratıyor diye biliyorum.

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Armin
Hocam ben iade ettim etmeden önce kabloları düzeltim bir daha olmadı ama güç kablosunu oynayınca tekrar oluyodu neyse iade ettim zaten

Düzeldi mi peki
Ddu ile sildikten 3 gün sonra tekrar oldu. Şimdi bir de amd cleanup utility ile sildim şuanlık sorun yok.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,314
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Driver' ın son sürümünün exe dosyasını indir. AMD Cleanup Utility indir. İnterneti kes. Cleanup Utility ile driver' ı sil. Sonra yeniden başlat. Sonra indirdiğin exe ile driver kurulumunu yap. Kurulum bitince interneti tekrar bağla. Daha önce indirdiğin driver dosyalarının kurulum exelerine C:/AMD kısmından ulaşabilirsin. Bu sayede baştaki o bar dolmasını atlayabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,867
Üyeler
167,898
Son üye
dogansoftware
Top Bottom