Neler Yeni

XFX RX 6500 XT Wattman

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Ddu ile sildikten 3 gün sonra tekrar oldu. Şimdi bir de amd cleanup utility ile sildim şuanlık sorun yok.
İnşallah olmaz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Driver' ın son sürümünün exe dosyasını indir. AMD Cleanup Utility indir. İnterneti kes. Cleanup Utility ile driver' ı sil. Sonra yeniden başlat. Sonra indirdiğin exe ile driver kurulumunu yap. Kurulum bitince interneti tekrar bağla. Daha önce indirdiğin driver dosyalarının kurulum exelerine C:/AMD kısmından ulaşabilirsin. Bu sayede baştaki o bar dolmasını atlayabilirsin.
Hocam pc yi sıfırladım bir kart bugün gelicek tekrar olursa dediğinizi denicem

Son düzenleme:

Keddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Cihan Erbay
Driver' ın son sürümünün exe dosyasını indir. AMD Cleanup Utility indir. İnterneti kes. Cleanup Utility ile driver' ı sil. Sonra yeniden başlat. Sonra indirdiğin exe ile driver kurulumunu yap. Kurulum bitince interneti tekrar bağla. Daha önce indirdiğin driver dosyalarının kurulum exelerine C:/AMD kısmından ulaşabilirsin. Bu sayede baştaki o bar dolmasını atlayabilir

Driver' ın son sürümünün exe dosyasını indir. AMD Cleanup Utility indir. İnterneti kes. Cleanup Utility ile driver' ı sil. Sonra yeniden başlat. Sonra indirdiğin exe ile driver kurulumunu yap. Kurulum bitince interneti tekrar bağla. Daha önce indirdiğin driver dosyalarının kurulum exelerine C:/AMD kısmından ulaşabilirsin. Bu sayede baştaki o bar dolmasını atlayabilirsin.
Bazen driverı kurarken bile ekran gidiyor ki driverı bile kuramıyom

Bünyamina

80+ Platinum
Bende her gün neredeyse bu wattmanı alıyorum bazen peş peşe oluyor 2 monitör kullanıyorum display girişini çırakıp 1 yanındakine taktım şuan 3 gün oldu bazı oyunlarda alt r yaptığımda direkt gidiyordu tüm oyunlarda alt r yi zorluyorum hiç gitmedi inş düzelmiştir

Atyxah

80+ Silver
ben de 6500xt almayı düşünüyorum hemen mi hata alırım yoksa aylar sonra mı verir

Bünyamina

80+ Platinum
ben de 6500xt almayı düşünüyorum hemen mi hata alırım yoksa aylar sonra mı verir
karta ve sistemine bağlı birazda şans
hiç denk gelmeyedebilirsin süreklide olabilir ben şans derim

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Ömer-Zemin
bu hataları görünce insan amd ekran kartı almaya çekiniyor sizce bunlara rağmen alınır mı? 6600xt düşünüyorum. yoksa nvidia al kafa rahat mı dersiniz

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
bu hataları görünce insan amd ekran kartı almaya çekiniyor sizce bunlara rağmen alınır mı? 6600xt düşünüyorum. yoksa nvidia al kafa rahat mı dersiniz
Alınır kanka bunlar şans işi yani Nvidia alınca garanti sorun çıkmaz diyemezsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç vermeyedebilir

Keddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Cihan Erbay
Konuyu tekrardan hortlatmak istiyorum izninizle kartı garantiye yolladım ve arıza bulunamadı hiçbir geri yanıt da bırakmamışlar ve sorun hala daha devam ediyor yardımcı olabilecek birileri var mı?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Konuyu tekrardan hortlatmak istiyorum izninizle kartı garantiye yolladım ve arıza bulunamadı hiçbir geri yanıt da bırakmamışlar ve sorun hala daha devam ediyor yardımcı olabilecek birileri var mı?
Kart bellek hızını 50Mhz kısmayı denedin mi?

The Batman

80+ Silver
garantiden bir şey çıkmadıysa bilemiycem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,137
Üyeler
164,967
Son üye
baki6307
Top Bottom