XFX RX 6500 XT Wattman

Radeonun ayarlar sekmesinden min. ve max. fps kaça sabitli

Ben rx6750xt kullanıyorum. Bende de 3 kere oldu. Sistem bi anda siyah ekran veriyor. Güç tuşuna basıp kapatıp açıyorum. Açtığımda driver silinmiş oluyor.
Hocam aynısı bende oluyordu bu sorun nasıl çözülür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde rx6500 XT vardı ekran bir anda gidiyordu ve driver silinmiş oluyordu bu sorun nasıl çözülür

Hocam ddu ile sildiğinizi söylediniz ama tekrar silip amd otomatik driver yükleyicisinden önerilen driver kurarmısınız.

Hocam ddu ile sildiğinizi söylediniz ama tekrar silip amd otomatik driver yükleyicisinden önerilen driver kurarmısınız.
Hatta anakartınızın çipset güncellemesini kendi sitesinden indirip kurun vega ile ekran kartı çakışıyor olabilir.

Hatta anakartınızın çipset güncellemesini kendi sitesinden indirip kurun vega ile ekran kartı çakışıyor olabilir.
Otomatik driver yükledim 22.5.1 sürümünü kurdu. Chipset güncellemelerini de yaptım

Otomatik driver yükledim 22.5.1 sürümünü kurdu. Chipset güncellemelerini de yaptım
Neredeyse yapmadığım şey kalmadı

Başka bir güç kaynağıyla deneme durumunuz var mı acaba psu da yapabilir. Eğer bu da değilse mutlaka iade ve ya garanti işlemlerini vakit geçirmeden başlatın

Başka bir güç kaynağıyla deneme durumunuz var mı acaba psu da yapabilir. Eğer bu da değilse mutlaka iade ve ya garanti işlemlerini vakit geçirmeden başlatın
Başka güç kaynağı yok maalesef. Zaten pek bir çözüm bulabileceğimi düşünmediğim için dün gece garanti işlemini başlattım

Hocam aynısı bende oluyordu bu sorun nasıl çözülür

Benimde rx6500 XT vardı ekran bir anda gidiyordu ve driver silinmiş oluyordu bu sorun nasıl çözülür
Hocam ddu ile silip tekrar yüklüyorum her olduğunda. Bu sefer de amd cleanup utility ile sildim öyle yükledim.

Hocam ddu ile silip tekrar yüklüyorum her olduğunda. Bu sefer de amd cleanup utility ile sildim öyle yükledim.
Hocam ben iade ettim etmeden önce kabloları düzeltim bir daha olmadı ama güç kablosunu oynayınca tekrar oluyodu neyse iade ettim zaten

Düzeldi mi peki

Hoşgeldin ya şehr-i wattman-ül amd.

Dostum bir şeyler siliniyorsa bunun ekran kartıyla alakası yoktur bence depolama olarak ne kullanıyorsan onda ters giden bir şeyler vardır veya yazılımsaldır, yanlış yerde arıyor olabilirsiniz hatayı çünkü ekran kartın olmasa bile çoğu işlemciyle de sistemin çalışır bunu ekran kartının yaptığını düşünmek pek mantıklı değil. Bios pili benzer sorunlar yaratıyor diye biliyorum.

Hocam ben iade ettim etmeden önce kabloları düzeltim bir daha olmadı ama güç kablosunu oynayınca tekrar oluyodu neyse iade ettim zaten

Düzeldi mi peki
Ddu ile sildikten 3 gün sonra tekrar oldu. Şimdi bir de amd cleanup utility ile sildim şuanlık sorun yok.

Driver' ın son sürümünün exe dosyasını indir. AMD Cleanup Utility indir. İnterneti kes. Cleanup Utility ile driver' ı sil. Sonra yeniden başlat. Sonra indirdiğin exe ile driver kurulumunu yap. Kurulum bitince interneti tekrar bağla. Daha önce indirdiğin driver dosyalarının kurulum exelerine C:/AMD kısmından ulaşabilirsin. Bu sayede baştaki o bar dolmasını atlayabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,868
Üyeler
186,255
Son üye
bilaldrsngl
Geri