İstanbulda isenRx 6700 xt mi İntel arc b580 mi 2k oynuyacam işlemcil Ryzen 5 7500 f hangisi daha mantıklı bütçe 9k başka öneriniz varsa alabilirim
Yanlış değilsem forumdan bir arkadaş bu kartı aldı, bazı hatalar nedeniyle iade etti.İstanbulda isen
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...wft-309-16gb-256-bit-takasli-1248750917/detay
iki karttan da çok daha üstün.
Konuyu atabilir misin? Aynı satıcıdan başka bir arkadaşa kart aldırdım hiçbir sorun çıkmadı.Yanlış değilsem forumdan bir arkadaş bu kartı aldı, bazı hatalar nedeniyle iade etti.
Ben 9070XT almayı düşünüyorum ve elimdeki 1,5 sene garantili ASUS Dual OC edition 12GB 6750XT'yi satmak istiyorum. Tertemiz sorunsuz garantili faturalı bir kart ne mining ne rendering gördü sadece oyun oynadım. Eğer anlaşırsak 9600TLye verebilirim?Rx 6700 xt mi İntel arc b580 mi 2k oynuyacam işlemcil Ryzen 5 7500 f hangisi daha mantıklı bütçe 9k başka öneriniz varsa alabilirim
Şu an onu arıyorum, bulabilirsem atacağım.Konuyu atabilir misin? Aynı satıcıdan başka bir arkadaşa kart aldırdım hiçbir sorun çıkmadı.
Konuyu atabilir misin? Aynı satıcıdan başka bir arkadaşa kart aldırdım hiçbir sorun çıkmadı.
Dediğim gibi güvenilir satıcı en azından, iadesini sorunsuz yapmış, arkadaş da bir daha oradan alacağını söylemiş. Sorun neyden kaynaklı bir fikrim yok. Yine aynı satıcıdan diğer kartlara bakılabilir. Zaten koydukları fiyatlar olması gereken 2.el fiyatları, örnek olsun diye attım. Başka satıcılara da bakılabilir.Şu an onu arıyorum, bulabilirsem atacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk sayfanın en son mesajıİki kart da XFX Merc modeli. RX 6800 XT 10.500 TL, RX 6900 XT ise 13.500 TL. Aradaki 3k fark RX 6900 XT için değer mi?
- Haaland
- Cevaplar: 41
- Forum: Ekran Kartı
Ben sadece bu kart özelinde söyledim. Satıcıyla alakalı bir şey değil.Dediğim gibi güvenilir satıcı en azından, iadesini sorunsuz yapmış, arkadaş da bir daha oradan alacağını söylemiş. Sorun neyden kaynaklı bir fikrim yok. Yine aynı satıcıdan diğer kartlara bakılabilir. Zaten koydukları fiyatlar olması gereken 2.el fiyatları, örnek olsun diye attım. Başka satıcılara da bakılabilir.
Dediniz demedim zaten.Ben sadece bu kart özelinde söyledim. Satıcıyla alakalı bir şey değil.