bypast
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 396
bende amd kullanıyorum sorun yaşamadım hıcDostlarım selam 1 yıldır yazılım güncellemesiyle düzelmesini beklediğim sorun ektedir çözümü ekran kartını satmakta mıdır
LİNK:
bende amd kullanıyorum sorun yaşamadım hıcDostlarım selam 1 yıldır yazılım güncellemesiyle düzelmesini beklediğim sorun ektedir çözümü ekran kartını satmakta mıdır
LİNK:
Kasanın içinde inşaat dönüyor heralde o ses neDostlarım selam 1 yıldır yazılım güncellemesiyle düzelmesini beklediğim sorun ektedir çözümü ekran kartını satmakta mıdır
LİNK:
Evet onlar için normal maalesef. 6000 ve 7000 ler mis gibi.5000 serisi amdler leş zaten
Yarın rx 5600xt alacaktım bende konuyu görmeseydim keşke DJSNCKAJDDostlarım selam 1 yıldır yazılım güncellemesiyle düzelmesini beklediğim sorun ektedir çözümü ekran kartını satmakta mıdır
LİNK:
Benimde bi zamanlar 6600xt vardı , ekran kartı driver sürücü çökmesi oluyordu. psu değişince bir daha olmadı kontrol etmen gerekebilir .Kardeşim bende de aynısı oluyordu. Psu'yu değiştirdim. Bir daha olmadı.
Eski PSU: kalitesiz 500watt
Yeni PSU: Kaliteli 600watt
Zaten övülen AMD ekran kartları 6000 ve 7000 serisi olanlar. Kurtul bence ondan.XFX RX5600XT
Bendede aynı sorun vardı sürekli çokuyodu reset atmak zorunda kalıyodum çözüm basit AMD olan herkes AMD pro edition driverini kuruyosun bir daha hiç çökme yasamiyosun 3 aydır 1 kere çökme vs olmadı aşırı stabil driverDostlarım selam 1 yıldır yazılım güncellemesiyle düzelmesini beklediğim sorun ektedir çözümü ekran kartını satmakta mıdır
LİNK:
Ben yaşamadım inno3d rtx 4070 süper oc versiyonuna sahibim böyle bir durum gerçekleşmedi isterseniz bu garantiye gönderinBen bu sorunu 4070 süperde yaşıyorum çözümü var mı
Kullandığınız tarayıcıda donanım hızlandırmayı kapatın. Bende RTX4080’de aynı sorunu yaşamaktayım ve donanım hızlandırma kapatarak sorundan kurtuldum.Ben bu sorunu 4070 süperde yaşıyorum çözümü var mı
Opera kullanıyorum öyle bir seçeneği bulamadımKullandığınız tarayıcıda donanım hızlandırmayı kapatın. Bende RTX4080’de aynı sorunu yaşamaktayım ve donanım hızlandırma kapatarak sorundan kurtuldum.