Merhaba arkadaşlar, az önce XFX Swift 6600 marka ekran kartını 5400 TL'ye kupon bonus vs ile birlikte ortalama 5000-5100 gibi bir rakama denk getirdim. Yeni kasa topluyorum. Kartın linkini aşağı bıraktım. Tercih ettiğim kart iyi bir seçenek mi fiyatına göre? kart hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Araştırdığım kadarı ile kartla alakalı bir problem yok satan firmada resmi tedarikçi kaliteli bir firma öğrendiğim kadarı ile.
Elimdeki kasa COOLER Master TD500 WHITE 650W PSU.
MSI MPG B550 Gaming Plus ana kart.
CORSAIR Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8) 3200MHz RAM.
İşlemci konusunda kararsızım. Ortalama 2500 TL gibi bir bütçem var. Zorlarsam 3000 yaparım.
Bu sisteme bu karta hangi işlemci koysam sıkıntısız 2-3-5 sene götürür beni.
Birde m2 SSD konusunda yardım isteyeceğim, bu pcie 4.0 destekli bir ssdi mi alayım yoksa 3.0 yeterli olur mu ? öneri yapabilen olursa sevinirim.
Sadece oyun için kullanacağım.
Genellikle MMORPG tarzı oyunlar oynuyorum, LoL, CS:GO, Survival, Battlefield V ve türevleri, Assassin's Creed tarzı vs oynadığım oyunlar.
Cuma indirimlerine kadar araştırıyorum indirim yakaladığım an çekeceğim.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 8GB GDDR6 128Bit DX12 AMD Ekran Kartı - RX-66XL8LFDQ Uygun Fiyatları ile Tebilonda
XFX Marka XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 8GB GDDR6 128Bit DX12 AMD Ekran Kartı - RX-66XL8LFDQ Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
www.tebilon.com
Araştırdığım kadarı ile kartla alakalı bir problem yok satan firmada resmi tedarikçi kaliteli bir firma öğrendiğim kadarı ile.
Elimdeki kasa COOLER Master TD500 WHITE 650W PSU.
MSI MPG B550 Gaming Plus ana kart.
CORSAIR Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8) 3200MHz RAM.
İşlemci konusunda kararsızım. Ortalama 2500 TL gibi bir bütçem var. Zorlarsam 3000 yaparım.
Bu sisteme bu karta hangi işlemci koysam sıkıntısız 2-3-5 sene götürür beni.
Birde m2 SSD konusunda yardım isteyeceğim, bu pcie 4.0 destekli bir ssdi mi alayım yoksa 3.0 yeterli olur mu ? öneri yapabilen olursa sevinirim.
Sadece oyun için kullanacağım.
Genellikle MMORPG tarzı oyunlar oynuyorum, LoL, CS:GO, Survival, Battlefield V ve türevleri, Assassin's Creed tarzı vs oynadığım oyunlar.
Cuma indirimlerine kadar araştırıyorum indirim yakaladığım an çekeceğim.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Son düzenleme: