XFX SWFT RX6900XT FURMARK TESTİ?(!)

Overclock işlerini seviyorsan çok rahat RX 6900 XT'ye çevirebilirsin.
Şimdi fark ettim keşke 6800xt alsaymışım aradaki farka değmezmiş arada max 15fps oynuyor oda kimi oyunlarda aksine 5 fps oynuyor

Bunda tam güç çekiyosa 8xde de çekmeli çekmiyosa gene aklıma yatmaz aahhahsd

furmark power konusunda garip bir program zaten çoğu uygulamadan ve oyundan fazla çekiyor
3070 Ti çekmiyordu. RX 6800 XT ile denedim çekti garip :D

6900xt ile 6800xt arasında çok az performans farkı var. 6900xt yerine daha ucuza 6800xt alabilirsiniz. %5 bile performans farkı yok ki birazcık hız aşırtarak standart 6900xt skorlarını çok rahat geçebilirsiniz...
Aşağıda timespy skorlarım var. İşlemciler farklı ama ekran kartlarının arasındaki fps farkları her şeyi özetliyor.

Son düzenleme:
Bunda tam güç çekiyosa 8xde de çekmeli çekmiyosa gene aklıma yatmaz aahhahsd

furmark power konusunda garip bir program zaten çoğu uygulamadan ve oyundan fazla çekiyor
Valla Benimde Akla Yatmadı Ama Deniyecem😂
6900xt ile 6800xt arasında çok az performans farkı var. 6900xt yerine daha ucuza 6800xt alabilirsiniz. %5 bile performans farkı yok ki birazcık hız aşırtarak standart 6900xt skorlarını çok rahat geçebilirsiniz...
Aşağıda timespy skorlarım var. İşlemciler farklı ama ekran kartlarının arasındaki fps farkları her şeyi özetliyor.
Keşke almasaymışım işte arada 3k fiyat oynuyo o.c de biliyorum

nasıl yaparız hocam?
Driver Üzerinden Vram.Ve Çekirdek Hızlarıyla Oyna Voltajıda Azar Azar Ver Kartı Kartı Direk Furmarktaki Hd Yazan Teste Son Sonda Değerleri Verir Ufak Bi Strese Sokuyo Değerleri Karşılaştırarak Ayarla

Geri