XFX SWFT RX6900XT FURMARK TESTİ?(!)

Swift modeli böyle olması lazım. Forumda buna benzer bir konuşma oldu diye hatırlıyorum. Merc nitro+ falan 285-290w çekiyor. Swift o kadar nasıl çeksin. Soğutması kötü tepe modellere göre. Sende 6800xt tahminim üst modeldir. Zaten 2 gpu birbirine çok yakın.
Gaming X. Ama default kartta da bu civarlarda zaten. Swft bile olsa çok düşük geldi bana.

Swift modeli böyle olması lazım. Forumda buna benzer bir konuşma oldu diye hatırlıyorum. Merc nitro+ falan 285-290w çekiyor. Swift o kadar nasıl çeksin. Soğutması kötü tepe modellere göre. Sende 6800xt tahminim üst modeldir. Zaten 2 gpu birbirine çok yakın.
Ama Bu Forumlara Bakınca Millet Merc Modeline Özel Mhz Ayarı Çekerek Bu Değerleri Alıyor Ben Ayarsız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide Benim Kart Büyük İhtimal Bios Pini Slent Modda Yani Sessiz Modda Diye Böyle Olabilir Onuda Ayarlıyacağım Hangi Yön Performans Yönüydü? Orta Sağ Sol? Daha Kartada Özel Ayar Çekicem

Merak ettim yarın bakayım. Dediğiniz gibiyse mantığıma yatmadı :D çok minimal dahi olsa fps'in düşmesi, kullanımın ve powerın artması, sıcaklığın yükselmesi gerekir(di)
1705104169121.png

Şu an yapıyorum. MSAA kapalı. Tam güç bak.

Overclock işlerini seviyorsan çok rahat RX 6900 XT'ye çevirebilirsin.
Kurcalayarak frekans tv yi izleyerek çevirdim birde xfx merc modeliydi aradaki farka 1500tl lik kaliteli bi 4 lü fan kiti alırdım 2 kasanın öne 240fanın arkasına 2 de ekran kartına ek olarak takardım aralarında 10-20fps oynuyo zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,082
Üyeler
184,103
Son üye
HogRider46
Geri