- Reaksiyon skoru
- 67
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Abi o boru ışığı parlatacak ve içerisi beni kör edecekXFX olan daha şık bence. Sapphire olandan öyle bir boru geçiyor ki görüntüyü bozuyor.
Abi o boru ışığı parlatacak ve içerisi beni kör edecekXFX olan daha şık bence. Sapphire olandan öyle bir boru geçiyor ki görüntüyü bozuyor.
amd kartlarında oyunlarda donma filan oluyor diyorlardı ben hiç yaşamadım.Bende aynı düşüncedeyim ama tabii ki en iyisi tercihimiz, hemde mavi ekranın ekran kartıyla (ekran kartında bir sorun olmadığı sürece) alakası yok galiba?
En iyisi youtubede karşılaştırma videosu bulmak.O kadar olmaz ama 10-15 derece filan olacağını düşünüyorum.
Düşük grafiklerde hiçbir kart donmaz bende zaten kartı ilk aldığımda merak eder yüksek ayarlarda oynar sonra düşürürürüm.amd kartlarında oyunlarda donma filan oluyor diyorlardı ben hiç yaşamadım.
Abi konu nasıl açabilirim yardım edin lütfen
hiç düşükde kullanmadımEn iyisi youtubede karşılaştırma videosu bulmak.
Post automatically merged:
Düşük grafiklerde hiçbir kart donmaz bende zaten kartı ilk aldığımda merak eder yüksek ayarlarda oynar sonra düşürürürüm.
Sapphire fanıyım ama Pulse serisinin tasarımını hiç beğenmiyorum ben de. Nitro müq ama Pulse serisi bence kötü tasarıma sahip.XFX olan daha şık bence. Sapphire olandan öyle bir boru geçiyor ki görüntüyü bozuyor.
Abi çözdük sorunu Sapphire 1FPS ile geçiyor XFX'i işte kanıtı:O kadar olmaz ama 10-15 derece filan olacağını düşünüyorum.
Tamam videonun gerisini izlediğimde birazcık morardımAbi çözdük sorunu Sapphire 1FPS ile geçiyor XFX'i işte kanıtı:
Bunu ele alma direkt fırlat. Kötü buhttps://www.itopya.com/msi-radeon-rx-5600-xt-mech-oc-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti/ bu modelidemi bir ele alsak acaba.