27 inch biraz büyük geliyor24g2u,bence aralarında dev fark yok hangisinin tasarımını beğendiysen al tabii 200 lira sorun değise. eğer bütçeden dolayı 24 ıch seçtiyseniz msı 27 ınch monitörlerde var xg2405 fiyatındalar
o zaman bu iki monitör arasından tasarımı hangisi güzel geliyorsa onu alın teknik olarak üç aşağı beş yukarı aynılar27 inch biraz büyük geliyor
Renk kamuyu olarak hangisi daha iyi ıkiside ips panel ama aoc bi tık daha güzel gösteriyo diye biliyorumo zaman bu iki monitör arasından tasarımı hangisi güzel geliyorsa onu alın teknik olarak üç aşağı beş yukarı aynılar
bence 24g2u al başta ben de xg2405 almayı düşünüyordum ama tasarım benim için önemli olmadığı için 24g2u aldım 1500 lira iyi fiyatRenk kamuyu olarak hangisi daha iyi ıkiside ips panel ama aoc bi tık daha güzel gösteriyo diye biliyorum
Ben Xg2405 alırdım daha hoş tasarımı var.Bu iki monitörden birisini alacağım xg2405 yada aoc 24g2u hangisini tercih edersiniz veya başka öneriniz var mi
24g2u da bence tasarımı çok iyibence 24g2u al başta ben de xg2405 almayı düşünüyordum ama tasarım benim için önemli olmadığı için 24g2u aldım 1500 lira iyi fiyat
ikisi de iyi zaten,ikisi arasında kalmadım direk 24g2u yu aldım önemsemek derken o manada bahsettim24g2u da bence tasarımı çok iyi
H.O bence xg nin ön ayakları çok yer kaplıyor o yönü kötüikisi de iyi zaten,ikisi arasında kalmadım direk 24g2u yu aldım önemsemek derken o manada bahsettim