Neler Yeni

Xiamo Redmi Buds 4 Kuponla 599TL (kazan100)

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alınır mı?

yaman..k

80+ Bronze
r50i tercih ederdim çok kaliteli ürün.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,183
İsim
Necati
Xiaomi kulaklık direkt alınmaz hepsinin ederi max 100 tl olan kulaklıklar. Xiaomi yerine : JBL , QCY, Anker veya sony tercih edebilirsiniz. Özellikle qcy baya öneriliyor, kullanmadım fakat çok memnun olan gördüm.

Xiaomi kulaklık direkt alınmaz hepsinin ederi max 100 tl olan kulaklıklar. Xiaomi yerine : JBL , QCY, Anker veya sony tercih edebilirsiniz. Özellikle qcy baya öneriliyor, kullanmadım fakat çok memnun olan gördüm.
E bende Xiaomi kullanan ve memnun kalan gördüm ?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,183
İsim
Necati
E bende Xiaomi kullanan ve memnun kalan gördüm ?
Memnun kalanlardan kastın ürünün yorumundakiler sanırsam :D. Zaten kulaklıktan anlamayan bir insan iyi değerlendirir , memnun kalan gördüm derken çevremden ve forumdan bahsediyorum herşeye atlama dostum. Xiaomi kulaklık eskiden bende kullandım 1-2 modelini ve kötüydü gayet.

• Beğen
Reaksiyonlar: 7mit
Memnun kalanlardan kastın ürünün yorumundakiler sanırsam :D. Zaten kulaklıktan anlamayan bir insan iyi değerlendirir , memnun kalan gördüm derken çevremden ve forumdan bahsediyorum herşeye atlama dostum. Xiaomi kulaklık eskiden bende kullandım 1-2 modelini ve kötüydü gayet.
önceki yorumunun üstüne bir şey eklemeden aynısını yazmışsın.onu gördün bunu gördün ee neye göre kıyasladın.nasıl 1.5 2klık kulaklıklar 1k altı kulaklıklarla aynı kaliteyi veriyor

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Ama uygun fiyatlı ve silikonsuz model bulunmuyor 😔 ben de t13 alırdım ve güzel ama silikon bana olmuyor işte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Ferhat Karakoç
Qcy t17 kullanıyorum. Ses kalitesi orta düzeyde ama sağlamlığı bence fiyatının çok üstünde. 4. Kat merdivenlerinden aşağıya düştü seke seke hâlâ sapasağlam :D.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
Top Bottom