harbicindirim
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
F/p TWS kulaklık satıcı n11 kupon kodu:kazan100 https://m.n11.com/urun/xiaomi-redmi-buds-4-tws-bluetooth-kulak-ici-kulaklik-27447141?magaza=n11
Hocam buds 2 kullanmıştım, bu ürünü bilmiyorum. Beklentiniz yüksek değilse alınabilir diye düşünüyorum.Alınır mı?
Orijinalliğini teyit ediyorsanız alınır.Alınır mı?
Xiaomi kulaklık direkt alınmaz hepsinin ederi max 100 tl olan kulaklıklar. Xiaomi yerine : JBL , QCY, Anker veya sony tercih edebilirsiniz. Özellikle qcy baya öneriliyor, kullanmadım fakat çok memnun olan gördüm.Alınır mı?
E bende Xiaomi kullanan ve memnun kalan gördüm ?Xiaomi kulaklık direkt alınmaz hepsinin ederi max 100 tl olan kulaklıklar. Xiaomi yerine : JBL , QCY, Anker veya sony tercih edebilirsiniz. Özellikle qcy baya öneriliyor, kullanmadım fakat çok memnun olan gördüm.
Memnun kalanlardan kastın ürünün yorumundakiler sanırsamE bende Xiaomi kullanan ve memnun kalan gördüm ?
önceki yorumunun üstüne bir şey eklemeden aynısını yazmışsın.onu gördün bunu gördün ee neye göre kıyasladın.nasıl 1.5 2klık kulaklıklar 1k altı kulaklıklarla aynı kaliteyi veriyorMemnun kalanlardan kastın ürünün yorumundakiler sanırsam. Zaten kulaklıktan anlamayan bir insan iyi değerlendirir , memnun kalan gördüm derken çevremden ve forumdan bahsediyorum herşeye atlama dostum. Xiaomi kulaklık eskiden bende kullandım 1-2 modelini ve kötüydü gayet.
Ama uygun fiyatlı ve silikonsuz model bulunmuyorXiaomi kulaklık direkt alınmaz hepsinin ederi max 100 tl olan kulaklıklar. Xiaomi yerine : JBL , QCY, Anker veya sony tercih edebilirsiniz. Özellikle qcy baya öneriliyor, kullanmadım fakat çok memnun olan gördüm.
Qcy t17 kullanıyorum. Ses kalitesi orta düzeyde ama sağlamlığı bence fiyatının çok üstünde. 4. Kat merdivenlerinden aşağıya düştü seke seke hâlâ sapasağlamXiaomi kulaklık direkt alınmaz hepsinin ederi max 100 tl olan kulaklıklar. Xiaomi yerine : JBL , QCY, Anker veya sony tercih edebilirsiniz. Özellikle qcy baya öneriliyor, kullanmadım fakat çok memnun olan gördüm.
Buds 4 lite kullanıyorum marttan beri gayet memnunum hiç sorun çıkarmadı 2 kere yere düştü kutusuyla beraber hala çalışıyorAlınır mı?