Xiaomi 13T Pro alınır mı

PatIıcan

80+
Reaksiyon skoru
36
30 k kadar bütçem var telefonun malzemesi dikkatimi çekti bu telefonu veya bu fiyat bandında başka bir şey önerebilir misiniz

Alınır. Ben kullaniyorum cok memnunum. Yalniz buyuk oyunlarda çok isinip pil yiyor bilgine.

fiyatına göre güzel telefon. fakat işletim sistemine katlanmanız lazım

Arayüz hakkında da yorum geldiğine göre fikir edinilebilir. Alternatif Honor 200 Pro. SoC konusunda MTK 9300 serisinden sonra MTK performanslı işler başarmaya başladı ancak 9200+ da iyidir tabii. 200 Pro'nun 8s Gen 3'ü daha stabil çalışabilir lakin Honor'un performans noktası da daha düşük olarak bahsediliyor, 13T Pro'nun 9200 Plus'ı daha dalgalı çalışacak olsa da Xiaomi'nin güç sınırı ve soğutması oyunlarda daha çok memnun edecektir. Günlük kullanım, kamera/video ağırlıklı 200 Pro. Oyun veya bunun dışında güç, performans konusunda 13T Pro.

Kullanım amacın daha çok oyun mu ?
Evet oyun için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arayüz hakkında da yorum geldiğine göre fikir edinilebilir. Alternatif Honor 200 Pro. SoC konusunda MTK 9300 serisinden sonra MTK performanslı işler başarmaya başladı ancak 9200+ da iyidir tabii. 200 Pro'nun 8s Gen 3'ü daha stabil çalışabilir lakin Honor'un performans noktası da daha düşük olarak bahsediliyor, 13T Pro'nun 9200 Plus'ı daha dalgalı çalışacak olsa da Xiaomi'nin güç sınırı ve soğutması oyunlarda daha çok memnun edecektir. Günlük kullanım, kamera/video ağırlıklı 200 Pro. Oyun veya bunun dışında güç, performans konusunda 13T Pro.
Bir tanıdığım da honor ,200 pro önermişti nasil 13T pro yerine onu alsam daha mı iyi olur arayüzünü bilmiyorum honorun

ben 14t pro kullanıyorum memnunum 13t proda fena değildir herhalde

yurt dışı server kayıtlı alırsan o paraya amiral gemisi alırsın
14 t pro 22 bin tl civarında

ben yıllardır kullanıyorum biraz şans işi tercih sizin kafanıza yatan telefonu alın

20 bin TL x7 pro ve 30 bin TL f7 pro mevcut onlara da bakabilirsin. 14 t ve x7 proda bazen şebeke sorunu oluyormuş.

Geri