Reklam çıkma durumu ve arayüz akıcılığı nasıl?Alınır. Ben kullaniyorum cok memnunum. Yalniz buyuk oyunlarda çok isinip pil yiyor bilgine.
Reklam çıktığını kim soyledi bilmiyorum da aldigimdan beri reklam yok. Akicilik çok iyi, zaten cihaz 144hz.Reklam çıkma durumu ve arayüz akıcılığı nasıl?
Evet oyun içinKullanım amacın daha çok oyun mu ?
Bir tanıdığım da honor ,200 pro önermişti nasil 13T pro yerine onu alsam daha mı iyi olur arayüzünü bilmiyorum honorunArayüz hakkında da yorum geldiğine göre fikir edinilebilir. Alternatif Honor 200 Pro. SoC konusunda MTK 9300 serisinden sonra MTK performanslı işler başarmaya başladı ancak 9200+ da iyidir tabii. 200 Pro'nun 8s Gen 3'ü daha stabil çalışabilir lakin Honor'un performans noktası da daha düşük olarak bahsediliyor, 13T Pro'nun 9200 Plus'ı daha dalgalı çalışacak olsa da Xiaomi'nin güç sınırı ve soğutması oyunlarda daha çok memnun edecektir. Günlük kullanım, kamera/video ağırlıklı 200 Pro. Oyun veya bunun dışında güç, performans konusunda 13T Pro.
Hocam onların garantisi falan olmuyor ya onun için biraz yurt dışı almak konusunda tedirginim açıkçasıyurt dışı server kayıtlı alırsan o paraya amiral gemisi alırsın
14 t pro 22 bin tl civarında