Neler Yeni

Android Xiaomi 14T PRO vs Samsung S25

AzeTural

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Tural
Merhaba değerli forum üyeleri.

Bu iki cihaz arasında kaldım. Aslında 14T Pro ya daha yakındım, ama işlemci tarafı beni düşündürüyor. Yardımınıza ihtiyacım var.
Kamera önemli değil, Oyun oynamıyorum. Günlük kullanım, sosyal medya falan ancak. Bu bakımdan sizce 14T Pro almalımıyım? Kullanan arkadaşlar hem Hyperos yazılımı hem de işlemciyle alakalı sorun yaşayan oldumu hiç?

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Emir
Kesinlikle samsung. uzun sure kullanirsin, uzmez. Bu telefonla 14t proyu ayni klasmanda tutman da hata. Kendi uygulamasinda reklam cikartan ve optimizasyona onem vermeyen firmaya milyarlarim olsa kuruş vermem artik o hatayi yaptim bir kere.

Son düzenleme:

Kerpeten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammet Emin
Merhaba değerli forum üyeleri.

Bu iki cihaz arasında kaldım. Aslında 14T Pro ya daha yakındım, ama işlemci tarafı beni düşündürüyor. Yardımınıza ihtiyacım var.
Kamera önemli değil, Oyun oynamıyorum. Günlük kullanım, sosyal medya falan ancak. Bu bakımdan sizce 14T Pro almalımıyım? Kullanan arkadaşlar hem Hyperos yazılımı hem de işlemciyle alakalı sorun yaşayan oldumu hiç?
dostum çok bir bilgim yok ama 11t pro var bende nerdeyse 4 sene oldu hala taş gibi bi bataryası öldü biraz onun dışında cillop günde en az bir kere düşürme rutinimde vardır :D

MoonWalk

80+ Bronze
Markaya karşı ön yargı yoksa 14T Pro alınabilir. İki model arasında boyut, batarya, hızlı şarj farkı var. Kamera farkı da var ancak One UI ve Snapdragon 8 Elite bu farkı kapatabilir. Diğer kısımlarda bu kadar fark bulunmuyor, önemli farklar bu şekilde.

AzeTural

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Tural
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Markaya karşı ön yargı yoksa 14T Pro alınabilir. İki model arasında boyut, batarya, hızlı şarj farkı var. Kamera farkı da var ancak One UI ve Snapdragon 8 Elite bu farkı kapatabilir. Diğer kısımlarda bu kadar fark bulunmuyor, önemli farklar bu şekilde.
Şuanda poco f3 kullanıyorum. Ondan öncede mi note 3 kullandım. Marka karşılaştırması yapmıyorum :) 14T pro miu OS kullandaydı bu yazıyı belkide açmazdım :). Şuanda Hyperos kullanfığım için bazı sorunlar yaşıyorum. Bide işlemci var. Hiç Mediatek kullanmadım. İnceleme editörleri övüyorda, bana kullanıcı deneyimi lazım. İşlemci ve yazılım sorun çıkarmıyorsa düşünmeden 14t pro alırım.

MoonWalk

80+ Bronze
Şuanda poco f3 kullanıyorum. Ondan öncede mi note 3 kullandım. Marka karşılaştırması yapmıyorum :) 14T pro miu OS kullandaydı bu yazıyı belkide açmazdım :).
Konuda belirtilmemiş :). HyperOS kullanıp memnun olan da var memnun olmayan da :). Reklam çıktığından ve kağıt üstü verileri tam olarak vermediğinden bahseden kullanıcı da var :). Bu cihazdaki SoC da MTK'nin performanslı olanlarından :). Sorun çıkartmaz, kusurlu olur :).

AzeTural

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Tural
Konuda belirtilmemiş :). HyperOS kullanıp memnun olan da var memnun olmayan da :). Reklam çıktığından ve kağıt üstü verileri tam olarak vermediğinden bahseden kullanıcı da var :). Bu cihazdaki SoC da MTK'nin performanslı olanlarından :). Sorun çıkartmaz, kusurlu olur :).
Ben hiç reklam sorunu yaşamadım. Sonuçta SD870 işlemci MİU 14 ile cayır cayır çalışan telefon, HyperOS a geçince iki uygulama arası geçiş yaptıkda takılmaya başladı :) Sonuçda 14T Pro yeni cihaz, şimdiden takılmaz diye hayel ediyorumda, kullanıcı görüşü daha önemli. İşlemci konusu ama çok düşündüryor. Ben sosyal medyayı çok kullanan biriyim, ani takılma oldukda telefondan soyuyorum.

ruaF1912

80+ Bronze
Hyper os 2.0 ile uğraşmak istersen Xiaomi. Herşeyin donanım olmadığını hyper os kullanınca anlıyorsunuz.

AzeTural

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Tural
Hyper os 2.0 ile uğraşmak istersen Xiaomi. Herşeyin donanım olmadığını hyper os kullanınca anlıyorsunuz.
aslında hyperOS da bi şekilde alışırımda, bu 9300+ işlemci nasıl? Youtube de her kes övüyor, kullanıcı deneyimiyle karşılaştınızmı hiç?

Samsng S25

Top Bottom