Neler Yeni

Xiaomi 14T vs Poco F7 Pro

XPCX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mahmut
x7 pro aldım yakın bir tarihde uzun kullanımda snapdragondan memnunum mediatek hakkında tam bir şey demem doğru olmaz şu anlık memnunum x7 den

14t hakkındada pek bir şey diyemem kullanmadım ama xiaomilerin genel anlamda kamera kaliteleri berbat ilk aldığınızda her türlü güzel geliyor ama sonradan bozuyor gelen updateler ilemi yoksa başka bir nedenden ötürümü bilmem note8pro aldığımda ilk çektiğim yakın çekimler şahane görünürken telefonu değiştirmeden önceki çekimlerimde fotoğraf kalitesi çamur gibiydi
Anladım bende de redmi note 9 pro var 4 yıl önce almıştım dediğin doğru nedense görüntü ilk aldığım zamanki gibi değil acaba poco telefonlarda bu durum olurmu bilemiyorum çünkü aldığım telefonu en az 3 yıl kullanmak istiyorum bu durumda pocoda böyle olursa sıkıntı yazılımdadır.

noire005

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
noire
Anladım bende de redmi note 9 pro var 4 yıl önce almıştım dediğin doğru nedense görüntü ilk aldığım zamanki gibi değil acaba poco telefonlarda bu durum olurmu bilemiyorum çünkü aldığım telefonu en az 3 yıl kullanmak istiyorum bu durumda pocoda böyle olursa sıkıntı yazılımdadır.
bilinçli eskitme olabilir iphonelardaki gibi

işlemci değilde kamera önemli ise gidip samsung iphone almak daha mantıklı yok ben oyun oynarım o kadar diyorsan xiaomi

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX

XPCX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mahmut
bilinçli eskitme olabilir iphonelardaki gibi

işlemci değilde kamera önemli ise gidip samsung iphone almak daha mantıklı yok ben oyun oynarım o kadar diyorsan xiaomi
Arkadaşlar MediaTek dimensity 9300 işlemcisi Snapdragon gibi yıllar geçsede performansını koruyabilir mi? Adlı bir konu açtım bakabilir misiniz.

Top Bottom