Neler Yeni

Xiaomi 14T vs Xiaomi 15 vs POCO F7 Ultra

XPCX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mahmut
Merhaba arkadaşlar,

Sizce hangi telefonu almam gerekli oyun oynamıyorum özellikle kamera benim için daha önemli ve sizlerin kullanıcı deneyimleriniz benim için önemli, şimdiden teşekkür ederim.

Sebepleriyle yazabilirseniz çok makbule geçer çünkü POCO F7 ultranın 2K ekranı var bu aklımı çok kurcalıyor 2K ekran mı yoksa daha iyi kamera mı olsun diye ikilemdeyim sürekli.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,505
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
14 t dediğin cihaz 30k xiaomi 15 50k , bütçe belirt bence. Yoksa xiaomi 15 daha iyi ama onun yerine farklı alternatifler vardır mesela

XPlasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Umut
Merhaba arkadaşlar,

Sizce hangi telefonu almam gerekli oyun oynamıyorum özellikle kamera benim için daha önemli ve sizlerin kullanıcı deneyimleriniz benim için önemli, şimdiden teşekkür ederim.

Sebepleriyle yazabilirseniz çok makbule geçer çünkü POCO F7 ultranın 2K ekranı var bu aklımı çok kurcalıyor 2K ekran mı yoksa daha iyi kamera mı olsun diye ikilemdeyim sürekli.
Bütçe nedir?

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,344
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Bütçeye, beklentilere göre değişir. Bence telefonda 2k hiç önemli değil. Ekran boyutu çok küçük olduğu için piksel yoğunluğu halihazırda oldukça yüksek oluyor. Çıplak gözle ayırt etmek mümkün değil. Ayrıca fazla enerji harcıyor. Bence yazılım,ekran boyutu, kamera, batarya hepsinden önemli.

XPCX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeye, beklentilere göre değişir. Bence telefonda 2k hiç önemli değil. Ekran boyutu çok küçük olduğu için piksel yoğunluğu halihazırda oldukça yüksek oluyor. Çıplak gözle ayırt etmek mümkün değil. Ayrıca fazla enerji harcıyor. Bence yazılım,ekran boyutu, kamera, batarya hepsinden önemli.
Doğru evet yazılım biraz dandik ama ileride bu sorunu kapatıcaklarını düşünüyorum bir yerde okudum arayüzdeki reklamlar sadece redmi ve poco da varmış xiaomi serisinde reklam yokmuş doğru mu acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hızlı şarj olması gerekiyor mu?
evet
Kamera ise asıl amacınız samsung S serisi bak . Xiaomi güzel cihaz ama pahalı
Teşekkür ederim S25 de aklımdaydı ama bence Xiaomi 15 daha iyi gibi geldi S25'in batarya düşük ve 90 watt hızlı şarj vs özellikler daha iyi gibi.

Son düzenleme:

XPlasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Umut

Bunu öneririm. Xioami cihazlar işçilik ve yazılımsal olarak fazlasıyla kötü. Başlarda çok güzel gibi gelsede güncelleme geldikçe yavaşlama hissedersin.

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Celal Smyrna
Doğru evet yazılım biraz dandik ama ileride bu sorunu kapatıcaklarını düşünüyorum bir yerde okudum arayüzdeki reklamlar sadece redmi ve poco da varmış xiaomi serisinde reklam yokmuş doğru mu acaba ?

evet

teşekkür ederim s25 de aklımdaydı ama bence xiaomi 15 daha iyi gibi geldi 90 watt hızlı şarj vs özellikler daha iyi gibi.
butcem 45k ama daha zorlayabilirim diyorsan vatanda ara ara honor magic 7 pro 53kya dusuyor ve fibabanka kredisiyle 3 taksitle alabiliyorsun. onu kovala derim.

XPlasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Umut
Hafıza kartı desteği bulunmuyor 128GB bana yetmez dersende şuna bakabilirsin.

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
EnsarTelli
45 bin bütçem ama biraz daha zorlayabilirim Xiaomi 15 için.

45 bin
hocam ben olsam zorlayıp magic 7 pro alırdım
bu bütçede alınabilecek en iyi telefon eksik hiçbir yanı yok

ekran olarakta mükemmel hissettiriyor

Hafıza kartı desteği bulunmuyor 128GB bana yetmez dersende şuna bakabilirsin.

24+ alınmaz hocam samsungun en az satan serisi
sadece ekranı güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,657
Üyeler
172,120
Son üye
samosapien
Top Bottom