Mantıklı Kanks Aferim
80+ Gold
Üçü de alınmaz. S25 alın
Bu vakte kadar olanları düşünün, mesela (farklı seri ancak örnek aynı yere çıkıyor) X7 Pro'sunu güncelledikten sonra performans, sıcaklık, pil ömrü konusunda geriye düşenler var. Mi serileri için de gelen güncellemeler fazla fark etmiyor ya da az fark ediyor. POCO serisi cihazlar da çeşitli sorunlar yaşatır, Mi serisi cihazlarda bu sorunlar olmaz (Mi T veya Mi T Pro'da reklam görenler...) ancak bu sefer de Mi serisi cihaz kağıt üstünde sunduklarını gerçek deneyimde tam olarak veremez yazılımdan ötürü. Bu zamana kadar (olması gereken kadar) düzelmeyen, hâlen çeşitli modellerinde sorun yaşatmaya devam eden, üst seri cihazlarda dahi ufak tefek sorunları olan MIUI, HyperOS olunca da çok değişmedi gibi görünüyor. Kağıt üstünde S25'ten daha iyi ancak gerçek deneyimde de bir o kadar tam tersi şekilde. S25 45k civarında alternatif olabilir, fiyatı yakın olursa da S25+ olabilir.Doğru evet yazılım biraz dandik ama ileride bu sorunu kapatıcaklarını düşünüyorum bir yerde okudum arayüzdeki reklamlar sadece redmi ve poco da varmış xiaomi serisinde reklam yokmuş doğru mu acaba ?
S24+ niye alınmasın hocam. Fiyatını gayet hak eden bir model. KS 128GB yetmez derse diye ekstradan ekledim zaten.hocam ben olsam zorlayıp magic 7 pro alırdım
bu bütçede alınabilecek en iyi telefon eksik hiçbir yanı yok
ekran olarakta mükemmel hissettiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
24+ alınmaz hocam samsungun en az satan serisi
sadece ekranı güzel
Genel olarak sunduklarıyla alınmaz değil ancak bütçeye göre de daha iyi alternatifi olduğu bir gerçek.24+ alınmaz hocam samsungun en az satan serisi
sadece ekranı güzel
Mi serisi hiç kullanmadım ama diğer serileri kullandım. Mi serisini kullanan yorum. Bence 5 para etmez. O bütçede hangi cihaz iyi bilmiyorum. Exynos olmasa s24+ güzel cihaz.Doğru evet yazılım biraz dandik ama ileride bu sorunu kapatıcaklarını düşünüyorum bir yerde okudum arayüzdeki reklamlar sadece redmi ve poco da varmış xiaomi serisinde reklam yokmuş doğru mu acaba ?
evet
teşekkür ederim s25 de aklımdaydı ama bence xiaomi 15 daha iyi gibi geldi 90 watt hızlı şarj vs özellikler daha iyi gibi.
hocam samsung bile exynos tan vazgeçmişken bence bizlerin zorlamasına hiç gerek yokS24+ niye alınmasın hocam. Fiyatını gayet hak eden bir model. KS 128GB yetmez derse diye ekstradan ekledim zaten.
hocam bence şuan ne kullanıyorsun bilmiyorum ama eğer takas a girilebilen bir telefonsa magic 7 pro da ek 8k takas fırsatı var telefon 4k ediyosa 12k ya satıyosun telefon 45k ya geliyorMerhaba arkadaşlar,
Sizce hangi telefonu almam gerekli oyun oynamıyorum özellikle kamera benim için daha önemli ve sizlerin kullanıcı deneyimleriniz benim için önemli, şimdiden teşekkür ederim.
Sebepleriyle yazabilirseniz çok makbule geçer çünkü POCO F7 ultranın 2K ekranı var bu aklımı çok kurcalıyor 2K ekran mı yoksa daha iyi kamera mı olsun diye ikilemdeyim sürekli.
Anladım hocam ama honor markasını hiç kullanmadım hep xiaomi kullandım bir tereddüt oluyor başka markalara sadece xiaomi düşünmeye başladım samsungun da bataryası çok düşük geldibutcem 45k ama daha zorlayabilirim diyorsan vatanda ara ara honor magic 7 pro 53kya dusuyor ve fibabanka kredisiyle 3 taksitle alabiliyorsun. onu kovala derim.
Teşekkür ederim S25 de aklımdaydı ama bence Xiaomi 15 daha iyi gibi geldi S25'in batarya düşük ve 90 watt hızlı şarj vs özellikler daha iyi gibi.![]()
Samsung Galaxy S25
Samsung Galaxy S25 SM-S931B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bunu öneririm. Xioami cihazlar işçilik ve yazılımsal olarak fazlasıyla kötü. Başlarda çok güzel gibi gelsede güncelleme geldikçe yavaşlama hissedersin.
arkadaşın da dediği gibi s24+ gerekli görmedim başka bir çok alternatifi var diyeHafıza kartı desteği bulunmuyor 128GB bana yetmez dersende şuna bakabilirsin.
![]()
Samsung Galaxy S24+
Samsung Galaxy S24+ SM-S926B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
128 gb yeterli gelmeyebilir teşekkür ederimS24+ niye alınmasın hocam. Fiyatını gayet hak eden bir model. KS 128GB yetmez derse diye ekstradan ekledim zaten.
Şuanda redmi note 9 pro kullanıyorum 4 yıl oldu alalı hala kullanıyorum artık değişmesi gerek dedim kararım değişti gibi biraz ya Samsung S25 yada Xiaomi 15 alıcam.hocam samsung bile exynos tan vazgeçmişken bence bizlerin zorlamasına hiç gerek yok
bak telefon çok güzel ailemde s24 kullanan var
ama telefon ısınıyor hemde ciddi manada ısınıyor
10dk video çek kamera cayır cayır oluyor
hocam bence şuan ne kullanıyorsun bilmiyorum ama eğer takas a girilebilen bir telefonsa magic 7 pro da ek 8k takas fırsatı var telefon 4k ediyosa 12k ya satıyosun telefon 45k ya geliyor
öyle birşeyi değerlendirebilirsin
Daha önceki telefon da Xiaomi'yse çok fark etmeyebilir. Mağazada deneme imkânı varsa az çok fikir verir en azından. HyperOS eğer ki Mi 15'te iyi çalışıyor gibiyse, kamerayla videoyu çekip çevirebiliyorsa sorun olmayacaktır.Teşekkür ederim S25 de aklımdaydı ama bence Xiaomi 15 daha iyi gibi geldi S25'in batarya düşük ve 90 watt hızlı şarj vs özellikler daha iyi gibi.
Mi serisi hiç kullanmadım ama diğer serileri kullandım. Mi serisini kullanan yorum. Bence 5 para etmez. O bütçede hangi cihaz iyi bilmiyorum. Exynos olmasa s24+ güzel cihaz.
Teşekkür ederim bütçemi başka bir şeye ayırmam gerekti 30 bin TL'ye düştü bütçem sizce Xiaomi 14t mi POCO F7 Pro mu?Hiçbiri. S25 al.