Neler Yeni

Xiaomi 15 12/512 GB 51.252 TL - Peşin Fiyatına 6 Taksit amazon.com.tr

MeYuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Mert YÜKSEL
Taksit fırsatı iyi ama telefonlarda taksit kalktı nasıl yapıyor ki?

bextrium

80+
Sistemsel hatamı acaba, yasal olarak mümkün değil çünkü.

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
LEVENT KILIÇ
14t ve prosu çıktığında taksitle sattı amazon sorun yok almak isteyen değerlendirsin.

MoonWalk

80+ Silver
1744135738905.png

Taksit olmasının sebebini birkaç yerde 'kategori seçiminden dolayı' diye yazıyorlardı. Bu yüzden olabilir bu taksit durumu, daha önce de birkaç modelde daha olmuştu. Cihazın yapılan testlerini ve özellikle kullanıcı deneyimlerini daha detaylı araştırmak gerek. Xiaomi kağıt üstünde iyi bir yerde ancak gerçek deneyimde bunları tam olarak veremiyor genel olarak, kullanıcı deneyimleri bu konuda önemli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hasan
Sistemsel hatamı acaba, yasal olarak mümkün değil çünkü.
maksimum 6 taksitle satılabilir şeklinde düzeltildi diye biliyorum o yasa. zaten bir arkadaşta söylemiş bu taksitle satılan ilk model değil. sorun şu neden hepsi taksitle alınamıyor? xiaomi iyidir ama bataryası çabuk ölüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Arda KSZ
maksimum 6 taksitle satılabilir şeklinde düzeltildi diye biliyorum o yasa. zaten bir arkadaşta söylemiş bu taksitle satılan ilk model değil. sorun şu neden hepsi taksitle alınamıyor? xiaomi iyidir ama bataryası çabuk ölüyor.
bende mi note 10 lite var 5 seneye yaklaştı hala bataryası çok iyi gidiyor, maşallah diyeyim, o yüzden katılmıyorum dediğinize.

KalWardin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muhammed Güzel
Xiaomi, yurt dışı cihazları kolay kaydedilip kullanılabilen bir marka olduğundan sarı sitedeki fiyatları da görünce garantili Türkiye cihazları pek de cazip gelmiyor bana. Riskleri var tabi almadan iyice araştırılması lazım.

catsped

80+ Bronze
Çin'den bataryalı pilli cartlı curtlu ürün alınmaz ne olursa olsun alınmaz çünkü adamlar Japonlarla rekabet için üretiyor pili. Kalite için değil. Prize takmalıysa alınır ama değilse yok Çin malı alınmaz. 2 yıla pili ölen binlerce liralık ürün mü olur?

o nasıl oluyor hocam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa Koçyiğit
BDDK tarafından onaylı olduğunu söyledi Müşteri Hizmetleri. Herhangi bir hata yokmuş taksit olayında.

Ldrago

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Salih

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Cem
alt-orta sınıf cihazları alıp nasıl bi beklentiye giriyorsunuz bilemem üst sınıf cihazlarda hatta bazı orta sınıf cihazlarda bile cok güzel süreler var , az öncede iphone konusuna yazdım poco x3 var 5160 mah pille ilk aldıgım zamanlar 10 saat pugb oynamıstım. 5 sene sonunda simdi günü zar olsada cıkarıyor bi pil bulsam bu kadar daha devam eder muhmtelen gözüme honor magic 7 lite kestirdim 6600 mah pi 4000nit parlaklık ve güzel yazılım var bunlara dikkat ederek almak lazım.

Top Bottom