Robius
80+ Bronze
Fiyat değil ama taksit fırsatı
Yeşil rengi 52.474 TL
Yeşil rengi 52.474 TL
maksimum 6 taksitle satılabilir şeklinde düzeltildi diye biliyorum o yasa. zaten bir arkadaşta söylemiş bu taksitle satılan ilk model değil. sorun şu neden hepsi taksitle alınamıyor? xiaomi iyidir ama bataryası çabuk ölüyor.Sistemsel hatamı acaba, yasal olarak mümkün değil çünkü.
bende mi note 10 lite var 5 seneye yaklaştı hala bataryası çok iyi gidiyor, maşallah diyeyim, o yüzden katılmıyorum dediğinize.maksimum 6 taksitle satılabilir şeklinde düzeltildi diye biliyorum o yasa. zaten bir arkadaşta söylemiş bu taksitle satılan ilk model değil. sorun şu neden hepsi taksitle alınamıyor? xiaomi iyidir ama bataryası çabuk ölüyor.
Çin'den bataryalı pilli cartlı curtlu ürün alınmaz ne olursa olsun alınmaz çünkü adamlar Japonlarla rekabet için üretiyor pili. Kalite için değil. Prize takmalıysa alınır ama değilse yok Çin malı alınmaz. 2 yıla pili ölen binlerce liralık ürün mü olur?maksimum 6 taksitle satılabilir şeklinde düzeltildi diye biliyorum o yasa. zaten bir arkadaşta söylemiş bu taksitle satılan ilk model değil. sorun şu neden hepsi taksitle alınamıyor? xiaomi iyidir ama bataryası çabuk ölüyor.
Diğer telefonlara da gelsin o zamanBDDK tarafından onaylı olduğunu söyledi Müşteri Hizmetleri. Herhangi bir hata yokmuş taksit olayında.
alt-orta sınıf cihazları alıp nasıl bi beklentiye giriyorsunuz bilemem üst sınıf cihazlarda hatta bazı orta sınıf cihazlarda bile cok güzel süreler var , az öncede iphone konusuna yazdım poco x3 var 5160 mah pille ilk aldıgım zamanlar 10 saat pugb oynamıstım. 5 sene sonunda simdi günü zar olsada cıkarıyor bi pil bulsam bu kadar daha devam eder muhmtelen gözüme honor magic 7 lite kestirdim 6600 mah pi 4000nit parlaklık ve güzel yazılım var bunlara dikkat ederek almak lazım.maksimum 6 taksitle satılabilir şeklinde düzeltildi diye biliyorum o yasa. zaten bir arkadaşta söylemiş bu taksitle satılan ilk model değil. sorun şu neden hepsi taksitle alınamıyor? xiaomi iyidir ama bataryası çabuk ölüyor.