- Bütçe
- 40000
Arkadaşlar gördüğüniz Çift hat kayıtlı Xiaomi 15 sizce alınır mı? Adamın youtube hesabı falan da var. Yoksa bütçe arttırılıp İphone 15 mı alınmalı? Ben Xiaomi tarafındayım yazılım falan sıkıntı olmazsa. Görüşleriniz neler?
Hocam 40k ya 15 ultrayı sari sitede kaçak bulabilirsiniz isterseniz ona bir bakin sari sitede xiaomi 15 ler 25k alınır mı konusuna gelirsek kesinlikle alırım küçük ve kompakt seviyorsanız çok iyi bir tercih olur hem kamera hem işlemci siz zaten özelliklerine bakmışsınızdır teklar saymama gerek yok ama server kayıt tercih edinAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar gördüğüniz Çift hat kayıtlı Xiaomi 15 sizce alınır mı? Adamın youtube hesabı falan da var. Yoksa bütçe arttırılıp İphone 15 mı alınmalı? Ben Xiaomi tarafındayım yazılım falan sıkıntı olmazsa. Görüşleriniz neler?
CPID server kayıt olmuyor mu? 15 ultra fazla kaba geliyor küçük sevdiğim için bunu alacağım ya. Yanına bir tane Xiaomi buds 5 almayı düşünüyorum. 1 tanede kablosuz şarj için bi tane şey alırım 5k yada böyle yapmayı düşünüyorum. Açıkcası 16e düşündüm kamerası kötü diyorlar. İphone 15 40k düşerse onu alırım normalde fakat düşeceğini sanmıyorum iphone bu sonuçta. Xiaomi ekosistemi kurmayı planlıyorum.Hocam 40k ya 15 ultrayı sari sitede kaçak bulabilirsiniz isterseniz ona bir bakin sari sitede xiaomi 15 ler 25k alınır mı konusuna gelirsek kesinlikle alırım küçük ve kompakt seviyorsanız çok iyi bir tercih olur hem kamera hem işlemci siz zaten özelliklerine bakmışsınızdır teklar saymama gerek yok ama server kayıt tercih edin
Aga Antalya da olduğum için 31k dan başlıyor bunun avantajı hem kayıtlı olması hem de çift hat. Onları sordum kayıtsız oluyor ya onlar.Hocam 40k ya 15 ultrayı sari sitede kaçak bulabilirsiniz isterseniz ona bir bakin sari sitede xiaomi 15 ler 25k alınır mı konusuna gelirsek kesinlikle alırım küçük ve kompakt seviyorsanız çok iyi bir tercih olur hem kamera hem işlemci siz zaten özelliklerine bakmışsınızdır teklar saymama gerek yok ama server kayıt tercih edin
Hocam redmi buda 6 alın yanı paralar ama basları daha kaliteli bende var tek sıkıntısı pubg vsm oynicaksaniz biraz gecikme var hissediliyor ama yok müzik dinlicem sesi kaliteli olsun derseniz olurCPID server kayıt olmuyor mu? 15 ultra fazla kaba geliyor küçük sevdiğim için bunu akacağım ya. Yanına bir tane Xiaomi buds 5 almayı düşünüyorum. 1 tanede kablosuz şarj için bi tane şey alırım 5k yada böyle yapmayı düşünüyorum. Açıkcası 16e düşündü kamerası kötü diyorlar. 15 40k düşerse onu alırım normalde fakat düş eğimi sanmıyorum iphone bu sonuçta. Xiaomi ekosistemi kurmayı planlıyorum.
CPID server kayıt olmuyor mu? 15 ultra fazla kaba geliyor küçük sevdiğim için bunu akacağım ya. Yanına bir tane Xiaomi buds 5 almayı düşünüyorum. 1 tanede kablosuz şarj için bi tane şey alırım 5k yada böyle yapmayı düşünüyorum. Açıkcası 16e düşündü kamerası kötü diyorlar. 15 40k düşerse onu alırım normalde fakat düş eğimi sanmıyorum iphone bu sonuçta. Xiaomi ekosistemi kurmayı planlıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aga Antalya da olduğum için 31k dan başlıyor bunun avantajı hem kayıtlı olması hem de çift hat. Onları sordum kayıtsız oluyor ya onlar.
Oyun oynamam ya sosyal medya, kamera, uzun ömürlülük önemli.Hocam redmi buda 6 alın yanı paralar ama basları daha kaliteli bende var tek sıkıntısı pubg vsm oynicaksaniz biraz gecikme var hissediliyor ama yok müzik dinlicem sesi kaliteli olsun derseniz olur
Cpid kaydı bilmiyorum hocam ilk kez duyuyorum iphone 16e ye gelirsek 40k yı direkt ateşe at en azından isınırsın daha çok işine gelir eğer küçük kompakt seviroyrsaniz 15 ultraya hiç bulaşmayın o kabalığı ve ağırlığı sizi yorar düz mi 15 alın en iyisi olur hocam sizin için mi15 dediğiniz telefon düz ip16 ları yok eder her konuda zaten ben 14 ultra düşünüyorum kamerası için bu yaz ama vivo x200 pro mu alsam bilemedim bunu deme sebebim sizinde sanırım bu aralar yeni telefonla kafayı bozmuş olmanız benim gibi
Hocam 1 kayıt olsun nolur ki sanki Antalyadaki telefonlara bakmadım bilmiyorum ordaki fiyatları hocam ama sarı sitede vardı 25 lere mi 15CPID server kayıt olmuyor mu? 15 ultra fazla kaba geliyor küçük sevdiğim için bunu alacağım ya. Yanına bir tane Xiaomi buds 5 almayı düşünüyorum. 1 tanede kablosuz şarj için bi tane şey alırım 5k yada böyle yapmayı düşünüyorum. Açıkcası 16e düşündüm kamerası kötü diyorlar. İphone 15 40k düşerse onu alırım normalde fakat düşeceğini sanmıyorum iphone bu sonuçta. Xiaomi ekosistemi kurmayı planlıyorum.
Aga Antalya da olduğum için 31k dan başlıyor bunun avantajı hem kayıtlı olması hem de çift hat. Onları sordum kayıtsız oluyor ya onlar.
Sosyal medya ve uzun ömürlülük hadi cepte bende redmi note 8 pro var daha hala bir sıkıntısı yok 2019 da almıştım bi batarya biraz sorun olmaya başladı gibi ama 6 senede çok normal hala gunde 8-10 saat çıkarıyor cok rahat kamera ise muallakta şimdi 15 in kamerasıda çok yeterli ama 15 ultra x200 pro ya da ultra gibi gerçekler var dxomark bence o konuda biraz yanlı davranıyor sadede gelirsek çok profesyonel çekim yapmicaksanız arada 2 3 manzara vs. Ya da çiçek falan cekicekseniz sizi fazlasıyla memnun ederOyun oynamam ya sosyal medya, kamera, uzun ömürlülük önemli.
Evet ayrıca Xiaomi dışında cihazlarda kayıt işlemi olmuyor kral. İphone'nin tek önde olduğu konu video ve yazılım. Videoda da o kadar geri kalır değil diğer markalar da zaten. Size Xiaomi 14 ultra öneririm yd alıcaksanız fakat eğer Türkiye garantili alacaksınız X200 pro öneririm Güncellik, daha iyi kamera, işlemci farkı falan Güncellik derken x200 pro 2025 de çıktı diye biliyorum 14 ultra 2024 de çıktığı için x200 pro öneririm. Fakat yd ise kesinlikle 14 ultra. Diğer markalar bu konularda ağır olduğu için sıkıntı çıkarır. Teşekkürler okuduğunuz için.Hocam redmi buda 6 alın yanı paralar ama basları daha kaliteli bende var tek sıkıntısı pubg vsm oynicaksaniz biraz gecikme var hissediliyor ama yok müzik dinlicem sesi kaliteli olsun derseniz olur
Cpid kaydı bilmiyorum hocam ilk kez duyuyorum iphone 16e ye gelirsek 40k yı direkt ateşe at en azından isınırsın daha çok işine gelir eğer küçük kompakt seviroyrsaniz 15 ultraya hiç bulaşmayın o kabalığı ve ağırlığı sizi yorar düz mi 15 alın en iyisi olur hocam sizin için mi15 dediğiniz telefon düz ip16 ları yok eder her konuda zaten ben 14 ultra düşünüyorum kamerası için bu yaz ama vivo x200 pro mu alsam bilemedim bunu deme sebebim sizinde sanırım bu aralar yeni telefonla kafayı bozmuş olmanız benim gibi
Kanka bende 10C var 8 pro dan da kötü ya.Hocam 1 kayıt olsun nolur ki sanki Antalyadaki telefonlara bakmadım bilmiyorum ordaki fiyatları hocam ama sarı sitede vardı 25 lere mi 15
Sosyal medya ve uzun ömürlülük hadi cepte bende redmi note 8 pro var daha hala bir sıkıntısı yok 2019 da almıştım bi batarya biraz sorun olmaya başladı gibi ama 6 senede çok normal hala gunde 8-10 saat çıkarıyor cok rahat kamera ise muallakta şimdi 15 in kamerasıda çok yeterli ama 15 ultra x200 pro ya da ultra gibi gerçekler var dxomark bence o konuda biraz yanlı davranıyor sadede gelirsek çok profesyonel çekim yapmicaksanız arada 2 3 manzara vs. Ya da çiçek falan cekicekseniz sizi fazlasıyla memnun eder
Ne demek hocam kendim gibi kafayı bozmuş birini bulmak güzel artık ig keşfetim telefon dolduEvet ayrıca Xiaomi dışında cihazlarda kayıt işlemi olmuyor kral. İphone'nin tek önde olduğu konu video ve yazılım. Videoda da o kadar geri kalır değil diğer markalar da zaten. Size Xiaomi 14 ultra öneririm ye alıcaksanız fakat eğer Türkiye garantili alacaksınız X200 pro öneririm Güncellik, daha iyi kamera, işlemci farkı falan Güncellik derken x200 pro 2025 de çıktı diye biliyorum 14 ultra 2024 de çıktığı için x200 pro öneririm. Fakat yd ise kesinlikle 14 ultra. Diğer markalar bu konularda ağır olduğu için sıkıntı çıkarır. Teşekkürler okuduğunuz için.
Kanka bende 10C var 8 pro dan da kötü ya.
Kanka sen direkt çağ kapatıp cağ açıcaksın mi 15 seni çok çok fazlasıyla yeter ve tatmin eder rahat olunEvet ayrıca Xiaomi dışında cihazlarda kayıt işlemi olmuyor kral. İphone'nin tek önde olduğu konu video ve yazılım. Videoda da o kadar geri kalır değil diğer markalar da zaten. Size Xiaomi 14 ultra öneririm yd alıcaksanız fakat eğer Türkiye garantili alacaksınız X200 pro öneririm Güncellik, daha iyi kamera, işlemci farkı falan Güncellik derken x200 pro 2025 de çıktı diye biliyorum 14 ultra 2024 de çıktığı için x200 pro öneririm. Fakat yd ise kesinlikle 14 ultra. Diğer markalar bu konularda ağır olduğu için sıkıntı çıkarır. Teşekkürler okuduğunuz için.
Kanka bende 10C var 8 pro dan da kötü ya.
Vivonun bana göre tek olayı zoom 14 ultra dan önde kalar yanı. Diğer tüm markalarda tüm kayıtlar kapalı ya. Eğer profilime bakarsanı 6-7 tane Xiaomi 15,15 ultra, 16e gibi telefon markalarının karşılaştırmalarını görebilirsiniz. Komik olan yanı bunları 3-4 gün içerisinde yazmış olmam.Ne demek hocam kendim gibi kafayı bozmuş birini bulmak güzel artık ig keşfetim telefon doldubende yd alcam hocam ya telefon ne olursa olsun 30-35+k dan fazla vermek içimden gelmiyor bütçem işte 25-30 server kayıtlı 14 ultra gibi düşünüyorum eger vivo x200 proda da server kaydı olsa düşünmez onu alırdımda kamerada çok yakınlar gibi geliyor xiaomi etrafi iyi çekerken vivo portrede 1 numara vs. Ya da renkte xiaomi gerçekçi vivo canlı bu yüzden vivo cazip geliyorda bilemedim ya sırf kamera için istiyorum aslında 14 ultrayı kamera olunca diğerleride oluyor zaten
Evet hocam fark ettim ondan son zamanlarda kafayı telefonla bozmuş birini bulmak güzel dedimVivonun bana göre tek olayı zoom 14 ultra dan önde kalar yanı. Diğer tüm markalarda tüm kayıtlar kapalı ya. Eğer profilime bakarsanı 6-7 tane Xiaomi 15,15 ultra, 16e gibi telefon markalarının karşılaştırmalarını görebilirsiniz. Komik olan yanı bunları 3-4 gün içerisinde yazmış olmam.![]()
Knk eğer öyle yapacaksan 14 ultrada geri kalmaz. Devasa sensörleri, düşük diyafram açıklığının falan daha fazla ışık almasına sebep veriyor. Aslında bende 14 ultra alabilirim aynı paraya fakat büyük ya. Sizin önceliğiniz büyük ihtimal kamera tahmin ettiğim kadar. Xiaomi 14 ultra sizi acayip tatmin eder. Bu arada Xiaomi'nin amiral gemilerinde (14 Ultra, 15, 15 Ultra) hyperos çok akıcı, düzgün çalışıyor. İnsanlar bunları kaçak redmileriyle karşılaştırıyorlar siz o kişilere bakmayın ikimizde gerçek bir çağ atlamadan bahsediyoruz. Bu arada çift hatlı yapabilirsiniz çift hattı öneririm çünkü daha güvenilir oluyor.Evet hocam fark ettim ondan son zamanlarda kafayı telefonla bozmuş birini bulmak güzel dedimvivi gece çekimlerinde ve renk olarak iyi gibi gelmisti
Zamanı gelsinde kayıt işi sorun değil ya evet önceliğim kamerada artık karşılaştırmaları izleye izleye kafayı yicem rüyama girdi en sonKnk eğer öyle yapacaksan 14 ultrada geri kalmaz. Devasa sensörleri, düşük diyafram açıklığının falan daha fazla ışık almasına sebep veriyor. Aslında bende 14 ultra alabilirim aynı paraya fakat büyük ya. Sizin önceliğiniz büyük ihtimal kamera tahmin ettiğim kadar. Xiaomi 14 ultra sizi acayip tatmin eder. Bu arada Xiaomi'nin amiral gemilerinde (14 Ultra, 15, 15 Ultra) hyperos çok akıcı, düzgün çalışıyor. İnsanlar bunları kaçak redmileriyle karşılaştırıyorlar siz o kişilere bakmayın ikimizde gerçek bir çağ atlamadan bahsediyoruz. Bu arada çift hatlı yapabilirsiniz çift hattı öneririm çünkü daha güvenilir oluyor.
Bu arada senin de yaşadığı kararsızlıkları anlıyorum bende çok kararsızım reis böyle içim de bir çok marka var acaba birini alınca keşke diğerini mi alsaymışım falan gibi düşünceler. Ama emin olun 14 ultra alın. Bende şu an acaba İOS geçmeli miyim diyorum fakat 16e de adamların yan kameralarında kullandıkları sensör boyutunu falan kullanıyorlar. Kötü bir c1 modem. Kalitesiz kasa falan, tek bir çekirdeği eks itilmiş ayrıca o kadar iyi olmayan bir chipset. Sırf arkasındaki elmaya 20000 vermek kazıktan başka bir şey değil ya.Evet hocam fark ettim ondan son zamanlarda kafayı telefonla bozmuş birini bulmak güzel dedimvivi gece çekimlerinde ve renk olarak iyi gibi gelmisti
Yemin ederim benimde rüyalarımda hatta sabahları, akşamları, geceleri izlediğim kamera karşılaştırmalarının fotoları aklımda.Zamanı gelsinde kayıt işi sorun değil ya evet önceliğim kamerada artık karşılaştırmaları izleye izleye kafayı yicem rüyama girdi en sontelefonuma yeni kamera modu geliyor daha canlı çekiyordu leica autantich ve vibrant gibi ama adı true tone olarak geçiyordu güzel rüyaydı 14 ultra evet tatmin eder ama yüzlerde vs. Bazen fazla parlak cekebiliyor pozlamayi fazla yapıyor vivoda o yok ondan arada kaldım netlik llarak xiaomi de renk ve portrede vivo gibiydi ama kayıt işi yüzünden biz 14 ultradan şaşamayız gibi
Bu arada bence Hyperos baya gelişecek ilerde Öne UI kadar iyi bir arayüz olacak gibi geliyor bana. Adamlar arabada Tesla ile kapışmaya başladılar. Xiaomi'nin değeri bilinmiyor ya. Mesela cisim silme özelliğini samsungda o kadar övüyorlar fakat xiaomideki nerdeyse samsung kadar iyi. İphonedekinde kesinlikle iyi ama. Fakat adamlar reklamını bile yapmıyor. Hem ilerde o özellik ücretli olacak diyorlar samsungda.Zamanı gelsinde kayıt işi sorun değil ya evet önceliğim kamerada artık karşılaştırmaları izleye izleye kafayı yicem rüyama girdi en sontelefonuma yeni kamera modu geliyor daha canlı çekiyordu leica autantich ve vibrant gibi ama adı true tone olarak geçiyordu güzel rüyaydı 14 ultra evet tatmin eder ama yüzlerde vs. Bazen fazla parlak cekebiliyor pozlamayi fazla yapıyor vivoda o yok ondan arada kaldım netlik llarak xiaomi de renk ve portrede vivo gibiydi ama kayıt işi yüzünden biz 14 ultradan şaşamayız gibi