Xiaominin kamerası ultra hariç çok iyi olmuyor zaten de influecer veya youtuber değilseniz video ve fotoğraf ile para kazanmiyosaniz çok ta fark yaratmaz sizin içinÇok güzel bir telefon ama geçen bi inceleme izledim. Kamerasını çok beğenmedim.
Hintli gibi koyu renkli birisi yapıyordu incelemeyi. Baya açık renkli çekiyor fotoları. Bütün güzellik ve düzeltme ayarlarını kapatmasına rağmen çok açık renk çıkıyordu. O yüzden beğenmedim. Renklerle oynaması bana mantıklı gelmedi. Neysek onu çıkartsa çok daha güzel olacak. İnceleme şu;S26 tasarım farklılığına gitmezse satmaz bu satar.(Türkiye hariç) Bir de honor falan bakmak lazım ne yapacaklar vivo var oppo var bu sene vivo x200 çok iyiydi mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xiaominin kamerası ultra hariç çok iyi olmuyor zaten de influecer veya youtuber değilseniz video ve fotoğraf ile para kazanmiyosaniz çok ta fark yaratmaz sizin için
O zaman şöyle 23kya felan gelse 17 bide kayıtları açılsa mis gibiAynı hocam aynı. Tek fark batarya ve arka ekran diyebilirim.
Xiaomi 17 - Xiaomi 17 Pro Karşılaştırması - Epey
Epey - Xiaomi 17 - Xiaomi 17 Pro özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Ultra serisine saklıyorlar. Ha ama genel olarak yazılımdan dolayı biraz kötü. Çıksında Ultra serisi o zaman bakarız duruma. X300pro gibi bir rakibi olcakken işleri zor gibi..Çok güzel bir telefon ama geçen bi inceleme izledim. Kamerasını çok beğenmedim.
Evet işte hocam sorunuda o. Siyahi birini beyaz yapıyor vs. Renkleri kötü ama netlik vs. çok iyi oluyor genelde.Hintli gibi koyu renkli birisi yapıyordu incelemeyi. Baya açık renkli çekiyor fotoları. Bütün güzellik ve düzeltme ayarlarını kapatmasına rağmen çok açık renk çıkıyordu. O yüzden beğenmedim. Renklerle oynaması bana mantıklı gelmedi. Neysek onu çıkartsa çok daha güzel olacak. İnceleme şu;
Ben 28-30 civarı açar 25 lere düşer diye öngörüyorum hocam. Yd fiyat 15 ile aynı 15 te şuan düzgünü 25 civarı sarı sitede.O zaman şöyle 23kya felan gelse 17 bide kayıtları açılsa mis gibi
Bakalım hocam o ara parayı denklestirebilirsem bunu alırım yoksa başka bir tane yd telefona yonelirim gibiUltra serisine saklıyorlar. Ha ama genel olarak yazılımdan dolayı biraz kötü. Çıksında Ultra serisi o zaman bakarız duruma. X300pro gibi bir rakibi olcakken işleri zor gibi..
Evet işte hocam sorunuda o. Siyahi birini beyaz yapıyor vs. Renkleri kötü ama netlik vs. çok iyi oluyor genelde.
Ben 28-30 civarı açar 25 lere düşer diye öngörüyorum hocam. Yd fiyat 15 ile aynı 15 te şuan düzgünü 25 civarı sarı sitede.
Konu açarsınız hocam benide etiketlersiniz.Bakalım hocam o ara parayı denklestirebilirsem bunu alırım yoksa başka bir tane yd telefona yonelirim gibi
Yd fiyatı 20-30 arası olur ama bence 25 civarı.Hocam tr fiyatı ne kadar olur sizce ?
Bahsedilen ımeı actırma muhabbetini nasıl yapıyoruz ucuza kapatmak için ?
Tr satış ne zaman olur bide acaba?
Bunların cevabını bilen dostlarım var mı ?
İphone 15 kullanıyorum geçsem mi diye düşündüm.
Teşekkür ederim hocam detaylı acıklama içinYd fiyatı 20-30 arası olur ama bence 25 civarı.
Tr fiyatı 50 -55 civarından açar diye düşünüyorum ilerde sonra düşer.
İmei için başka bir cihazın imeisini atıyorlar ordan ucuza kapatabiliyorsun. Kapatma derdi vs. olmuyor bankacılıkta yapabiliyorsun ama eski telefonun varsa kullanmadığın onu attır daha iyi olur. Başka kaçak imeilerle uğraşma.
Tr satışı max 2-3 haftaya gelir.
İphondan sonra yazılmı size çok tuhaf geledebilir gelmeyedebilir. Apple ı kopyaladı zaten hyperos 3 le ama hala apple stabilitisesi ve akıcılığı yok. Buna razıyım dersen alınır çok güzel telefon. 7000mah batarya ve en iyi işlemci var düz 17de.
Bu verdiiğim fiyatlar 17 için geçerli. Pro/Pro max gelir mi kesin bilgi yok. Geçen nesil gelmedi prosu.
Rica ederim hocam ne demek.Teşekkür ederim hocam detaylı acıklama için![]()
tof ne sensörü oluyor parmak izi gayet güzel bence çok hızlı okuyor zatenŞu firmaların artık öne tof sensörü koymaları gerek. Honor ve iphone dışında koysn yok diyebiliyorum. Ben parmak izi okutmak istemiyorum. Güvenlik için bile tof şart.
Samsung , xisomi ne zaman koyarsa bu sensörü almayı düşünebilirim.