SadeceBirisi.
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 9,703
Dediği cihazların tepe model iphonelerden daha iyi olması dışında sorun yokadam iphone diyo sen gelmiş cebe konmayacak çin telefonu öneriyon kardeş.
Dediği cihazların tepe model iphonelerden daha iyi olması dışında sorun yokadam iphone diyo sen gelmiş cebe konmayacak çin telefonu öneriyon kardeş.
Cebe konmicak telefon dediğin yeni çıkacaklarda işlemci olarak tokatlicak snapdragon elite gen 5 kullananlar. Kamera dersen vivo x200 pro bile tokatlıyor videoda geri kalıyor çok az bişi ama fotoğrafta iphone yanına yaklaşamıyor. Kaldı ki x300pro gelcek. İphone un en iyi olduğu devir bitti artık. Eskiden androidler çok vasattı ama şimdi amiral gemisi olan telefonlar çok rahat kafa tutuyor. İphone artık geriden geliyor. 17 serisinde tanıttığı çift videoyu samsung 2013te tanıttı. s25ultra da 4-5 kameradan aynı anda video çekebiliyorsun. Bunlar mı cebe konmicak telefon? Yukarda iphone alıcaksa önerimide yaptım zaten.adam iphone diyo sen gelmiş cebe konmayacak çin telefonu öneriyon kardeş.
Videoyu ne yapacam gardaşım +18 filmmi çekecem ayda yılda bir işime yarayacak benim için sattığımda para edecekmi yazılımı hemen geliyormu bunlar önemli iphone istediği kadar geriden gelsin hangi holding sahibinde çin telefonu var statü önemli.Cebe konmicak telefon dediğin yeni çıkacaklarda işlemci olarak tokatlicak snapdragon elite gen 5 kullananlar. Kamera dersen vivo x200 pro bile tokatlıyor videoda geri kalıyor ama fotoğrafta iphone yanına yaklaşamıyor. Kaldı ki x300pro gelcek. İphone un en iyi olduğu devir bitti artık. Eskiden androidler çok vasattı ama şimdi amiral gemisi olan telefonlar çok rahat kafa tutuyor. İphone artık geriden geliyor. 17 serisinde tanıttığı çift videoyu samsung 2013te tanıttı. s25ultra da 4-5 kameradan aynı anda video çekebiliyorsun. Bunlar mı cebe konmicak telefon? Yukarda iphone alıcaksa önerimide yaptım zaten.
hocam acikcasi yd ile hic ugrasmak istemiyorum o kadar para veriyorum sonucta kaliteli olsun iyi olsun beni 4 5 sene idare etsin yeter öyle telefonda oyun falan oynayan birisi de degilim yaniOrayı bazen random giriyorlar ama 150 k da bir telefona verilmez bence
yokta 150k ya şu komboyu yapabilirsin
Hepsi yd
S25 ultra
17 pro max
16 pro max
Duruma göre 15 pro ekstra ki bu kadar cihaz ile tek bir telefon aynı fiyata geliyor zevkine göre en azından 17 pm + 16 pm yapıp canın sıkılınca diğerine geçip kullanırsın zaten iCloud ile verilerin eş zamanlı geçiyor kullanımda sıkıntı olmuyor
Tamam siz sırf statü için 17pro maxe 150k vermeye devam edin. İyi forumlar.Videoyu ne yapacam gardaşım +18 filmmi çekecem ayda yılda bir işime yarayacak benim için sattığımda para edecekmi yazılımı hemen geliyormu bunlar önemli iphone istediği kadar geriden gelsin hangi holding sahibinde çin telefonu var statü önemli.
bende 16 pro naturel var. orjinal şeffaf kılıfla kendi renk gözüküyo telefonun mis gibi. görünşte önemli 16 pm al geçbende öyle düşünüyorum hocam siyah titanyum modeli gözüme harika geldi zaten 17 pro max ile de aham şaham bi farkları da yok
16 pro var orj şeffaf kılıflı naturel renkKılıfla kullanırım dersen 17 Pro al ama kılıfsız kullanacaksan 16 Pro daha mantıklı olabilir.
Veririm kardeşim 150 bin değil 120 bin bu parada para değil ayrıca biz üste cok az fark veriyoruz merak etme 16 pm den üste 35 bin fark verip geçicem.Tamam siz sırf statü için 17pro maxe 150k vermeye devam edin. İyi forumlar.
17 nin tasarımı kötü değil bence ama alüminyum olduğu için kılıfsız kullanılırsa 1 sene bile olmadan kasası mahvolur berbat görünür titanyum o konuda iyi.bende 16 pro naturel var. orjinal şeffaf kılıfla kendi renk gözüküyo telefonun mis gibi. görünşte önemli 16 pm al geç
16 pro var orj şeffaf kılıflı naturel renk
17 kısılmış bir telefon. görüntü çöp. alümünyum nedir 150k tele. bi sabit devam ettirseydi arka tasarımı ve titanyumu direk geçerdm 17 proya17 nin tasarımı kötü değil bence ama alüminyum olduğu için kılıfsız kullanılırsa 1 sene bile olmadan kasası mahvolur titanyum o konuda iyi.
En düşük modeli 120k En üst 170k ortalama olarak yaklaşık 150k yapıyor zaten neyse. Hayırlı olsun size.Veririm kardeşim 150 bin değil 120 bin bu parada para değil ayrıca biz üste cok az fark veriyoruz merak etme 16 pm den üste 35 bin fark verip geçicem.
Hocam düz iPhone 16 ile iPhone 17 arasında kalsaydın, iPhone 17’ye geçmeni kesinlikle önerirdim ancak Pro modelinde sıralayacağımız çok büyük değişiklikler, yenilikler yok. Her sene kameraya ufak tefek şeyler ekleyip, biraz da pil yükseltip, tasarımı değiştirip sürüyorlar piyasaya. iPhone 16 Pro Max’in pil gücü de bir günü çıkarır. Kamerası da gayet yeterli ve güzel. Yaklaşık 2-3 sene daha rahat bir şekilde kamera, ekran, telefon işlemcisi gibi konularda götürür. Titanyum tasarım biraz ağırlık yapmakta ve ısınmaya da katkısı var. Çok çok ağır işler (video, fotoğraf edit) yapmıyorsanız ısınma sorununu takmanıza gerek yok. Güncel iPhone 16 Pro Max fiyatı nedir bilmiyorum ama 17 ile arasında çok fark varsa 16 pro max alınabilir.Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar aklıma bir konu takıldı ben telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum ama 16 Pro Max ve 17 Pro Max arasında kaldım. Cunku 16 Pro Max'in tasarimi cok iyi ama 17 Pro Max'in tasarimi bana gore berbat ama bazilari da diyor ki guncel olani al sizce ne yapmaliyim.
şeffaf orj kılıfını vatandan bulabilir miyim hocam veya link atabilir misiniz size zahmetbende 16 pro naturel var. orjinal şeffaf kılıfla kendi renk gözüküyo telefonun mis gibi. görünşte önemli 16 pm al geç
16 pro var orj şeffaf kılıflı naturel renk
Aynısını yapınca da bu aynı olmuş almam diyen çok oluyor, bu cihaza tasarım değişti diye baya talep var mesela şuan. Ama alüminyum için başka bir çözüm bulsalardı keşke o her yerde alay konusu oldu.17 kısılmış bir telefon. görüntü çöp. alümünyum nedir 150k tele. bi sabit devam ettirseydi arka tasarımı ve titanyumu direk geçerdm 17 proya