Sövmeye geldim geri gidiyorumEvet şuanda almayın çünkü Xiaomi Türkiye fabrikasını açtı ve ilk ürettiği telefon bu olacak biraz beklerseniz 1500₺ fiyatlarında görebilirsiniz kendisini
Bu arada nasıl Clickbait?
1800tl zaten beklenmez benceEvet şuanda almayın çünkü Xiaomi Türkiye fabrikasını açtı ve ilk ürettiği telefon bu olacak biraz beklerseniz 1500₺ fiyatlarında görebilirsiniz kendisini
Birçok haber sitesi bu fiyatı verdi1500Tl iyi fiyatta öyle olacağını sanmıyorum ama
Paşama yakışmadı (!)Evet şuanda almayın çünkü Xiaomi Türkiye fabrikasını açtı ve ilk ürettiği telefon bu olacak biraz beklerseniz 1500₺ fiyatlarında görebilirsiniz kendisini
2000Tl telefon1800tl zaten beklenmez bence
Gelsin görelim evde zaten bir tane xiaomi var korkutuyor beni arkadaşBirçok haber sitesi bu fiyatı verdiyerli üretim sayesinde gümrük vergisi yok oluyor ve satıcıdan alınanlarda bence imkanlı bir fiyat
Misaki adam içeriği de okuNeden?
Okudum zaten. İlk üreteceği telefon, 1500 TL. Eee ama neden almıyoruz?Misaki adam içeriği de oku
Şuan 2000 çünkü zaten üretimi yapılıyor Çin'de TRye 2000den giriyor %25 indirim olacakOkudum zaten. İlk üreteceği telefon, 1500 TL. Eee ama neden almıyoruz?
vergisiz halinin 900tl olması dışında sıkıntı yok , yurtiçinde olduğu için hangi vergilerden muhaf tutuluyor ona göre hesaplaqmak lazım ayrıca 32gb ı 1800tl2000Tl telefonEpeye göre