Android Xiaomi 9C Almayın Aldırtmayın! (CB)

Avolay

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,517
Evet şuanda almayın çünkü Xiaomi Türkiye fabrikasını açtı ve ilk ürettiği telefon bu olacak biraz beklerseniz 1500₺ fiyatlarında görebilirsiniz kendisini :)

Bu arada nasıl Clickbait :D?

Evet şuanda almayın çünkü Xiaomi Türkiye fabrikasını açtı ve ilk ürettiği telefon bu olacak biraz beklerseniz 1500₺ fiyatlarında görebilirsiniz kendisini :)

Sövmeye geldim geri gidiyorum 😂😂

Neden?

1500Tl iyi fiyatta öyle olacağını sanmıyorum ama

1800tl zaten beklenmez bence

1500Tl iyi fiyatta öyle olacağını sanmıyorum ama
Birçok haber sitesi bu fiyatı verdi :) yerli üretim sayesinde gümrük vergisi yok oluyor ve satıcıdan alınanlarda bence imkanlı bir fiyat

Paşama yakışmadı (!)

Birçok haber sitesi bu fiyatı verdi :) yerli üretim sayesinde gümrük vergisi yok oluyor ve satıcıdan alınanlarda bence imkanlı bir fiyat
Gelsin görelim evde zaten bir tane xiaomi var korkutuyor beni arkadaş

2000Tl telefon :) Epeye göre
vergisiz halinin 900tl olması dışında sıkıntı yok , yurtiçinde olduğu için hangi vergilerden muhaf tutuluyor ona göre hesaplaqmak lazım ayrıca 32gb ı 1800tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,588
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri