Neler Yeni

Xiaomi Airdots S ve Xiaomi Airdots Basic 2 TWS Arasındaki farklar nelerdir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğuş Efe Savtak
Merhaba Yakın zamanda kulaklık almayı düşünüyorum bu iki kulaklıktan birini alacağım ama aralarındaki fark ne bilmiyorum. basic 2 155TL airdots s 108TL sizce hangisini almak daha mantıklı olur?

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Merhaba Yakın zamanda kulaklık almayı düşünüyorum bu iki kulaklıktan birini alacağım ama aralarındaki fark ne bilmiyorum. basic 2 155TL airdots s 108TL sizce hangisini almak daha mantıklı olur?
bende merak ediyorum haylou gt1 pro da var 150tl ye çok kararsız kaldım

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
fiyatları tam tersidir bence 108tlye s bulamazsın :D airdots s te ping değeri daha az diye biliyorum oyun tarafında güçlü basic 2 de ping değeri daha çok felan oluyor işte geliş hızı telefonda pubg tarzı oyunlar oynamıyorsan basic 2 tatmin eder diye düşünüyorum seni ben kullanıyorum 3 aydır basic 2 yi memnunum(128tlye aldım bu arada)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğuş Efe Savtak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyatları tam tersidir bence 108tlye s bulamazsın :D airdots s te ping değeri daha az diye biliyorum oyun tarafında güçlü basic 2 de ping değeri daha çok felan oluyor işte geliş hızı telefonda PUBG tarzı oyunlar oynamıyorsan basic 2 tatmin eder diye düşünüyorum seni ben kullanıyorum 3 aydır basic 2 yi memnunum(128tlye aldım bu arada)
Hepsiburada sitesinde fiyatlar böyle s daha ucuz oyun pek oynamıyorum müzik dinlemek için alacağım. Basic 2 alacağım büyük ihtimal

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
fiyatları tam tersidir bence 108tlye s bulamazsın :D airdots s te ping değeri daha az diye biliyorum oyun tarafında güçlü basic 2 de ping değeri daha çok felan oluyor işte geliş hızı telefonda PUBG tarzı oyunlar oynamıyorsan basic 2 tatmin eder diye düşünüyorum seni ben kullanıyorum 3 aydır basic 2 yi memnunum(128tlye aldım bu arada)
çakma olayları var bu xiaomi kulaklıklarda. nasıl anlarız veya sen nerden aldın seninki orjinal mi? bende bu kulaklıklar arasında kalmıştım iyi yardımcı oldn thx

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
çakma olayları var bu xiaomi kulaklıklarda. nasıl anlarız veya sen nerden aldın seninki orjinal mi? bende bu kulaklıklar arasında kalmıştım iyi yardımcı oldn thx
yeni seri kulaklıklarda paketin altında kazıman gereken bi yer var orayı kazıyınca bi web sitesi ve bi kod yazar o kodu ordaki web siteye girerek çakmamı değilmi öğrenebilirsin kodu girdikten sonra ilk sen doğruladın başarılar tarzı bişe değilde bu kodu birden fazla kişi doğruladı çıkarsa çakmadır ilk sen doğruladın diyosa orjinaldir ben a101den aldım 128tlye 10tlde aras kargoya verdim istanbuldan adanaya 3günde geldi 1günde sokağa çıkma yasağı vardı orjinal geldi halada kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsiburada sitesinde fiyatlar böyle s daha ucuz oyun pek oynamıyorum müzik dinlemek için alacağım. Basic 2 alacağım büyük ihtimal
hmm ordaki satıcılar harbiden gönderiyormuki ya ?? ben güvenmediğimden a101den basic 2 aldım direk

Top Bottom