Neler Yeni

Xiaomi Airdots S ve Xiaomi Airdots Basic 2 TWS Arasındaki farklar nelerdir?

Reaksiyon skoru
3
Merhaba Yakın zamanda kulaklık almayı düşünüyorum bu iki kulaklıktan birini alacağım ama aralarındaki fark ne bilmiyorum. basic 2 155TL airdots s 108TL sizce hangisini almak daha mantıklı olur?

Merhaba Yakın zamanda kulaklık almayı düşünüyorum bu iki kulaklıktan birini alacağım ama aralarındaki fark ne bilmiyorum. basic 2 155TL airdots s 108TL sizce hangisini almak daha mantıklı olur?
bende merak ediyorum haylou gt1 pro da var 150tl ye çok kararsız kaldım

fiyatları tam tersidir bence 108tlye s bulamazsın :D airdots s te ping değeri daha az diye biliyorum oyun tarafında güçlü basic 2 de ping değeri daha çok felan oluyor işte geliş hızı telefonda pubg tarzı oyunlar oynamıyorsan basic 2 tatmin eder diye düşünüyorum seni ben kullanıyorum 3 aydır basic 2 yi memnunum(128tlye aldım bu arada)

fiyatları tam tersidir bence 108tlye s bulamazsın :D airdots s te ping değeri daha az diye biliyorum oyun tarafında güçlü basic 2 de ping değeri daha çok felan oluyor işte geliş hızı telefonda PUBG tarzı oyunlar oynamıyorsan basic 2 tatmin eder diye düşünüyorum seni ben kullanıyorum 3 aydır basic 2 yi memnunum(128tlye aldım bu arada)
Hepsiburada sitesinde fiyatlar böyle s daha ucuz oyun pek oynamıyorum müzik dinlemek için alacağım. Basic 2 alacağım büyük ihtimal

fiyatları tam tersidir bence 108tlye s bulamazsın :D airdots s te ping değeri daha az diye biliyorum oyun tarafında güçlü basic 2 de ping değeri daha çok felan oluyor işte geliş hızı telefonda PUBG tarzı oyunlar oynamıyorsan basic 2 tatmin eder diye düşünüyorum seni ben kullanıyorum 3 aydır basic 2 yi memnunum(128tlye aldım bu arada)
çakma olayları var bu xiaomi kulaklıklarda. nasıl anlarız veya sen nerden aldın seninki orjinal mi? bende bu kulaklıklar arasında kalmıştım iyi yardımcı oldn thx

çakma olayları var bu xiaomi kulaklıklarda. nasıl anlarız veya sen nerden aldın seninki orjinal mi? bende bu kulaklıklar arasında kalmıştım iyi yardımcı oldn thx
yeni seri kulaklıklarda paketin altında kazıman gereken bi yer var orayı kazıyınca bi web sitesi ve bi kod yazar o kodu ordaki web siteye girerek çakmamı değilmi öğrenebilirsin kodu girdikten sonra ilk sen doğruladın başarılar tarzı bişe değilde bu kodu birden fazla kişi doğruladı çıkarsa çakmadır ilk sen doğruladın diyosa orjinaldir ben a101den aldım 128tlye 10tlde aras kargoya verdim istanbuldan adanaya 3günde geldi 1günde sokağa çıkma yasağı vardı orjinal geldi halada kullanıyorum
Post automatically merged:

Hepsiburada sitesinde fiyatlar böyle s daha ucuz oyun pek oynamıyorum müzik dinlemek için alacağım. Basic 2 alacağım büyük ihtimal
hmm ordaki satıcılar harbiden gönderiyormuki ya ?? ben güvenmediğimden a101den basic 2 aldım direk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,630
Üyeler
173,042
Son üye
ghost69
Geri