Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Eyw paylaşım için.
tabii ki de yok hocam. Watch 3 active de var. 1000 lira falan.Tel görüşme var mı?
Hocam Bu Düz Band 8 Almak Daha İyi Olmaz Mı ?tabii ki de yok hocam. Watch 3 active de var. 1000 lira falan.
Arada X2 fiyat var nerdeyse. Küçük kardeşe falan alınabilir.Hocam Bu Düz Band 8 Almak Daha İyi Olmaz Mı ?
849 TL Kuponla Nays İle 764 TL
Amoled Ekran Ve Diğer Özellikler Açından Daha Güzel Geldi Bana Özellikle Kordonuda Güzelmiş .
Fiyatına göre iyi. Ama ekranı amoled değil TFT LCD.iyi midir?.
Küçük Kardeş Değil Ben KullanacağımArada X2 fiyat var nerdeyse. Küçük kardeşe falan alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatına göre iyi. Ama ekranı amoled değil TFT LCD.
Aksesuar olarak güzel oluyor. Ben uygulamalarda gezmek saate bakmak ve adım sayarı takip etmek için kullanıyorum. Alışınca güzel oluyor. Fiyatı da uygun denemek istersen alabilirsin.bu bileklikler çok gerekli mi ya ne diyorsunuz? alanlar ne kadar kullanıyor? kendi başıma koşu, egzersiz yapıyorum ama kalori takibi, ritim ölçme vs ne işime yarar ya da düzenli takip eder miyim emin değilim.
Mi band7 var saate bakmak dışında bi süreden sonra sıkıyor. Hatta bildirim olayı bile sıkıyor. Tele her zaman bağlı değilbu bileklikler çok gerekli mi ya ne diyorsunuz? alanlar ne kadar kullanıyor? kendi başıma koşu, egzersiz yapıyorum ama kalori takibi, ritim ölçme vs ne işime yarar ya da düzenli takip eder miyim emin değilim.