Neler Yeni

Xiaomi Fake Rom Nedir

Clayz

80+ Silver
Dostlar selam yakınlarda yurtdısı cıhaz alıcam ama bazı forumlara baktım genelde yd cıhazlar fake rom oluyomus yanı bunun olayı nedır cıhaz xıaomının updatelerını almıcakmı ya da dıyelım ben fake romlu bır cıhaz aldım bu elımdemı patlar yoksa duzeltebılırmıyım kayıtsız bır cıhaz alıcam onuda soylıyım

Zzabuza

80+
Evet fake rom güncelleme almaz. Cihazlara fake rom atılmasının sebebi çin cihazlarda ingilizce ve Çince dışında opsiyon olmaması. Çin cihazlarda Fake romdan kurtulabilirsin fakat global cihaz alıp bl kilidi açıp dilediğin romu yükleyebilirsinde.(Çin cihazlarda bl açmak artık çok ama çok zor ve pahalı)

Clayz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet fake rom güncelleme almaz. Cihazlara fake rom atılmasının sebebi çin cihazlarda ingilizce ve Çince dışında opsiyon olmaması. Çin cihazlarda Fake romdan kurtulabilirsin fakat global cihaz alıp bl kilidi açıp dilediğin romu yükleyebilirsinde.(Çin cihazlarda bl açmak artık çok ama çok zor ve pahalı)
ne kadar pahalı hocam dıyelım ben global cıhaz almadım çin cıhazı buna global rom yukleyınce butun guncellemelerı alırmı bırde boat kılıdı dıye olay varmıs o neye gore acık kapalı oluyo kapalıysa telefoncu onu acabılıyormu ben alırken

Zzabuza

80+
ne kadar pahalı hocam dıyelım ben global cıhaz almadım çin cıhazı buna global rom yukleyınce butun guncellemelerı alırmı bırde boat kılıdı dıye olay varmıs o neye gore acık kapalı oluyo kapalıysa telefoncu onu acabılıyormu ben alırken
Bl kılıdı dıye bahsettıgım bootloader zaten. En son 40 dolardı.

Clayz

80+ Silver
Bl kılıdı dıye bahsettıgım bootloader zaten. En son 40 dolardı.
anladım hocam pekı sunuda sorıyım cıhaz dıyelım cın menseılı ama telefoncu bl sını acıp global rom atabılırım dıyor yanı satın alma asamasında bu durumda cıhazı alayımmı sonucta romu degıstırıyo yanı rom degıstıkten sonra tum guncellemerıde alıcak galıba

Zzabuza

80+
anladım hocam pekı sunuda sorıyım cıhaz dıyelım cın menseılı ama telefoncu bl sını acıp global rom atabılırım dıyor yanı satın alma asamasında bu durumda cıhazı alayımmı sonucta romu degıstırıyo yanı rom degıstıkten sonra tum guncellemerıde alıcak galıba
Telefoncu edl ile istediği romu atabilir tecrübesi varsa, evet stock rom atıldıktan sonra güncelleme alabilirsiniz.

Clayz

80+ Silver
Telefoncu edl ile istediği romu atabilir tecrübesi varsa, evet stock rom atıldıktan sonra güncelleme alabilirsiniz.
anladım pekı benım hıc bılgım yok hangı romu ıstıyosun dıye sorarsa mesela hangısını soylemelıyım global mı bazıları hınıdstan felan kullanıyomus

Zzabuza

80+
anladım pekı benım hıc bılgım yok hangı romu ıstıyosun dıye sorarsa mesela hangısını soylemelıyım global mı bazıları hınıdstan felan kullanıyomus
Alacağın cihaz ne

Clayz

80+ Silver

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Bootloader kilidi geliştirici seçeneklerinden de açılıyor hocam 40 dolar dediğiniz baska bir şey olabilir.
Gelistirici seceneklerinden actigin bootloader kilidi tam olarak acmiyordu diye hatirliyorum

Clayz

80+ Silver
Bootloader kilidi geliştirici seçeneklerinden de açılıyor hocam 40 dolar dediğiniz baska bir şey olabilir.
bıraz daha bakındım ama çin menseılı tellerde acılması cok zor veya acılmaz dıyolar

rhtars

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Aras
Evet son romu atıp verir cihazi zaten güncelleme yapamamanın olayıda imei gitmemesi için.
İlla güncelleme almak istiyorum diyorsanız imeinin gitmemesi için direnç takıyorlar yalnız yapan kişinin usta olması lazim yoksa telefonda bazı sorunlar olabiliyor. Ayrıca dirençli takılınca NFC çalışmıyor. Fiyatıda yazılımsal imeiye göre daha pahalı

Top Bottom