Bu mouse nasıldır bileniniz varsa yardımcı olur musunuz yourube da TAA nın videosunu izledim ama emin olamadım alınır mı sizce?
Yok la aga buna bu kadar para verilir miBu mouse nasıldır bileniniz varsa yardımcı olur musunuz yourube da TAA nın videosunu izledim ama emin olamadım alınır mı sizce?
Xiaomi :Niye öyle diyosunuz beyfendi alındım gücendimYok la aga buna bu kadar para verilir mi
Işığın ouunculukla alakası yok bu arada Omen 400-600 ofis mousesi o zaman.Niye öyle diyosunuz beyfendi alındım gücendim
Görmüyormusun scroll tuşunun orda ışık var kesinlikle geyming mouse
Hocam hiçbir yerde ne sensörü hakkında ne de hangi switchlere sahip olduğunu bulamadım.(Sadece 150 ips ve 30g) yazıyor.Ama 300 liraya bütçeye bunu alırdımBu mouse nasıldır bileniniz varsa yardımcı olur musunuz yourube da TAA nın videosunu izledim ama emin olamadım alınır mı sizce?
Kablosuz mouseHocam hiçbir yerde ne sensörü hakkında ne de hangi switchlere sahip olduğunu bulamadım.(Sadece 150 ips ve 30g) yazıyor.Ama 300 liraya bunu öneririm
Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.344,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Adam nasıl olduğunu sormuş bende mouse hakkında pek bi bilgi yok onun yerine kablolu kaliteli mouse daha iyi olur demek istedimKablosuz mouse
Bence de kablolu alınmalı ama kablosuz istiyor arkadaşAdam nasıl olduğunu sormuş bende mouse hakkında pek bi bilgi yok onun yerine kablolu kaliteli mouse daha iyi olur demek istedim